Hodnoceniher.cz

Mortal Kombat (X360)

82%

Průměr z 6 recenzí
#xbox 360 #bojová

Recenze

8/10
hry.Sme.sk
19. 9. 2011
Nový Mortal Kombat je návratom klasiky. Presne takto si predstavujeme príchody našich starých miláčikov v novom kabáte. Séria si nevzala len slávne meno a nezabalila nám do krásneho a lesklého obalu... jedno veľké nič, ale znovu predviedla, prečo nás pred takmer 20 rokmi dostala. Toto je Mortal Kombat - je krvavý, drsný, morbídny, s nikým sa nemazná a zábava je to ohromná.

90%
GameSite.sk
12. 5. 2011
Hra vyzerá, znie a hlavne hrá sa výborne. Niekoľko vecí síce až tak nepoteší, ale celková hrateľnosť je návyková a vlastne pri bojovke som sa takto nebavil od čias, kedy som s hrami začínal a s kamarátom sme ako malí špunti drvili Tekken 3. Mortal Kombat je povinnosťou pre fanúšikov žánru, už len v bohatej ponuke singleplayeru poskytne zábavu na dlhý čas, o multiplayeri ani nehovoriac.

82%
XboxWeb.cz
11. 5. 2011
Mortal Kombat s pořadovým číslem 9 je brutální bojovou hrou s hektolitry krve, slizu a oleje, vyladěným ovládáním, středně naučitelnými komby a neokoukanými Rentgenovými útoky. Líbí se mi nápad nákupu bonusů, fatalit a dalších věci skrze Necropolis. Jediná malá výtka míří k občasným grafickým artefaktům. Atmosférou bych tuto hru přirovnal ke třetímu dílu této povedené série. Zamrzí jen, že nový Mortal...

8/10
Hrej.cz
29. 4. 2011
Pod taktovkou nového vydavatele tu máme nejlepší Mortal Kombat od poloviny 90. let. Krutý, rychlý, nabitý obsahem a překvapivě orientovaný i na jednoho hráče.

8/10
Tiscali Games
28. 4. 2011
Skok správným směrem a symbolický dárek všem, kdo stahují nejrůznější ultimátní edice s desítkami mortalovských postav a vzpomínají na staré dobré časy.

8/10
Eurogamer.cz
28. 4. 2011
Návrat Mortal Kombatu ke kořenům se povedl velmi dobře. Musím vyzdvihnout přímočarou hratelnost s lehce zvládnutelným ovládáním, které nabízí rychlé uspokojení začátečníkům a přitom umožňuje růst pokročilým bojovníkům.