Hodnoceniher.cz

Mortal Kombat

86%

Průměr z 12 recenzí
#ps3 #bojová #bojovka #windows #x360 #vita #xbox 360 #arkády #konzole #mortal kombat 11 #mortal kombat #mortal kombat 1 #mortal kombat 3 #mortal kombat mythologies: sub-zero #mortal kombat 2 #mortal kombat armageddon #mortal kombat vs. dc universe #mortal kombat x #mortal kombat: deadly alliance #mortal kombat: shaolin monks #mortal kombat: deception #mortal kombat: special forces #mortal kombat 4 #street fighter v #mortal kombat 2011 #baba #řeč #mortal #mort #pc #shang tsung #kenshi #netherrealm studios #výherní automat #freddy krueger #modifikátor #poprsí #quan chi #osobní preference #gfwl #silný útok #warner bros interactive #warner bros. interactive #netherrealm studios #playstation vita #playstation 3 #mortal kombat (série) #warner bros games #switch #playstation 5 #xbox series

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Tiscali Games
22. 9. 2023
Kvalitně odvedené řemeslo, které by potřebovalo trochu víc lásky. Restart se koná jen v rámci příběhu, jinak jde Mortal Kombat dopředu jen velmi opatrně a v mnoha ohledech dělá dokonce kroky zpět. Přesto jde o zábavnou a snadno uchopitelnou bojovku, na kterou se stejně dobře dívá, jako se hraje.

4/5
Doupě
11. 8. 2013
Novinek nakonec tolik není. Mortal Kombat Komplete Edition nabídne lepší grafiku, odemčené DLC postavy a to je víceméně vše. I to ale stačí. PCčkáři by měli být rádi (já tedy jsem) za vydání této kvalitní hry na jejich počítačích. Pokud máte kamaráda, se kterým titul hrát, hra vám vydrží dlouhou dobu. V případě neshod s drahou polovičkou tak můžete navíc řešit i spory bez domácího násilí.

Eurogamer.cz
8. 2. 2013

9/10
Game Informer
1. 5. 2012
Returning fans will love the new content and touchscreen Fatalities, and first-timers will be greeted with an almost overwhelming amount of great content.

90%
GamePark
4. 5. 2011
Mortal Kombat bychom mohli označit za jednu z nejvýznamnějších značek celé herní historie. A už existuje skoro dvacet let, první Mortal Kombat spatřil světlo světa v roce 1992. A když se vysloví tento název, každému fanouškovi se určitě okamžitě vybaví vražedné fatality, řežby proti kamarádovi na jedné konzoli a nejeden rozflákaný ovladač. Jó, to byly časy! Bohužel pak přišla éra pro Mortal Kombat...

4/5
Doupě
2. 5. 2011
Pro fanoušky je nový Mortal Kombat nádhernou poctou době prvních dílů. Pozorný hráč a znalec narazí na spousty detailů od stále stejně namačkávaných komb, přes povědomé arény, Fatality, Babality a další legrácky. Nováček zase dostane přístupnou a dobře vypadající bojovku se spoustou obsahu, který vydrží na zatraceně dlouhou dobu. Tak ať teče krev! 

4/5
Hrej.cz
29. 4. 2011
Pod taktovkou nového vydavatele tu máme nejlepší Mortal Kombat od poloviny 90. let. Krutý, rychlý, nabitý obsahem a překvapivě orientovaný i na jednoho hráče.

8/10
Tiscali Games
28. 4. 2011
Skok správným směrem a symbolický dárek všem, kdo stahují nejrůznější ultimátní edice s desítkami mortalovských postav a vzpomínají na staré dobré časy. Tohle jsou staré dobré časy v moderním kabátku s koňskou dávkou nadšení a dobrých nápadů do budoucna. Kulatý desátý díl, který nás čeká příště, by mohl vychytat poslední chybičky a dostat Mortal Kombat zpátky na trůn krále žánru. Do té doby si můžete...

90%
Bonusweb
26. 4. 2011
Devátý díl legendární bojovkové série se vrací zpět ke kořenům a přináší spoustu krvavé zábavy, která vám vydrží na dost dlouho.

9/10
Zing
22. 4. 2011
Najít bojovku s bohatou přidanou hodnotou je těžké. Nový Mortal Kombat k tomu ale navíc přidává i orgie pro fanoušky a nevídanou různorodost, originalitu a horu létajících vnitřností navrch. A to se vyplatí.

9,5/10
Game Informer
19. 4. 2011
Mortal Kombat isn’t a meager throwback to the series’ arcade glory days.

9,5/10
Game Informer
19. 4. 2011
Mortal Kombat isn’t a meager throwback to the series’ arcade glory days.