Hodnoceniher.cz

Moonlighter

79%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #akční #adventura #pixel art #roguelike #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #akce #nintendo #hlavní cíl #hratelnost #dungeon #skutečný svět #zásadní prvek #chytrý nápad #celá hratelnost #zákazníci #předmět #vybavení #hlavní zápor #dlouhý den #nové vybavení #grafické provedení #investice #speciální útok #zboží #temný dungeon #klíčový prvek #rollenspiel #action-rollenspiel #11 bit studios #digital sun games #digital sun #akční hry #dobrodruzne #fantasy #nezávislé #rpg

Recenze

8/10
Gaming professors
13. 1. 2023
Moonlighter je příjemná pixel artovka, která nabízí velice netradiční pohled na žánr RPG. Jasně, je super běhat po náhodně generovaných dungeonech nebo prodávat materiály. Hra dává i bere. Všechno se ale bohužel brzy okouká a vám zbudou jen oči pro pláč, jelikož Moonlighter stejně rychle omrzí, jako nadchne.

7/10
Doupě
27. 11. 2018
Hledáte-li jednoduchou oddychovku a relax po dlouhém dni, udělá vám Moonlighter radost. Hra díky jednoduchému ale chytrému nápadu slušně zabaví, dokáže však velmi rychle omrzet.

80%
Czechgamer.com
12. 11. 2018
Ostré meče, sladké jablká, voňavé trenírky, púzdro na fajku, lacný tabak...

5/5
GameSite.sk
15. 8. 2018
Moonlighter ponúka jedinečné roguelike dobrodružstvo. Darí sa mu to vďaka tomu, že nie je ani tak úplne roguelike hrou, no vypožičiava si mechaniky z rôznych žánrov a prvotriedne ich mixuje. Rýchle a neľútostné boje strieda riadenie obchodu a predávanie pokladov. Hra tak dokáže prilákať aj hráčov, ktorí sa žánru roguelike vyhýbali kvôli nekonečnému zomieraniu a takmer nulovému progresu. Zároveň to...

7/10
Tiscali Games
19. 6. 2018
Sympatické dobrodružství odvážného prodavače, které sice trochu trpí na občas moc přímočarou hratelnost, ale umí okouzlit atmosférou a hladce odsýpající akcí.

7/10
Game Informer
31. 5. 2018
You run an item shop in Moonlighter, but like most jobs, routine sets in and leaves you going through the motions.

84%
GameStar.de
28. 5. 2018
Hochmotiverender Dungeoncrawler mit toller Pixelgrafik, der vor allem durch seine Mischung aus Loot sammeln und Ladenmanagement überzeugt.