Hodnoceniher.cz

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

87%

Průměr z 12 recenzí
#pc #pc #switch #capcom #fantasy #rpg #monster hunter #capcom #switch

Recenze

8/10
IndianTV
23. 10. 2021
Monster Hunter Stories 2 je opravdu povedený díl z této populární značky, rozhodně se nemá za co stydět. Přináší skoro všechny mechaniky z hlavní série a servíruje je v pomalejším a příběhovějším pojetí. Navíc konečně si můžeme zahrát „Pokémony“ na PC bez emulátoru.

5/5
GameSite.sk
6. 9. 2021
Monster Hunter Stories 2 posúva žáner ťahových RPG so zbieraním príšeriek na nový level a potvrdzuje, že anime vizuály k tomuto žánru neodmysliteľne patria. Hra boduje na oboch frontoch. Je sviežim prídavkom do série Monster Hunter hier a zároveň výborným JRPG.

5/5
GameSite.sk
6. 9. 2021
Monster Hunter Stories 2 posúva žáner ťahových RPG so zbieraním príšeriek na nový level a potvrdzuje, že anime vizuály k tomuto žánru neodmysliteľne patria. Hra boduje na oboch frontoch. Je sviežim prídavkom do série Monster Hunter hier a zároveň výborným JRPG.

75%
Paranskyraj
13. 8. 2021
Pokud máš rád japonský vizuální styl i jeho taktické tahové souboje, rád vylepšuješ své herní postavy, nalézáš v sobě i určité chovatelské sklony a nechybí ti srdce dobrodruha, je tahle hra přesně pro tebe a ber ji všemi deseti!

85%
Czechgamer.com
1. 8. 2021
Príbehy od rieky (Moonster Hunter edícia)

8,5/10
Gamebro
25. 7. 2021
Herní série Monster Hunter je jedna z těch nejznámějších u fanoušků konzolí od společnosti Nintendo, ale poslední velký díl Monster Hunter World se dostal na všechny ostatní platformy a do teď se jedná o obrovský hit a společně s legendárním Final Fantasy jsou hlavními zástupci JRPG žánru na západním trhu.

9/10
Respawnpoint
24. 7. 2021
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je dalším skvělým kouskem, který se může hrdě hlásit ke svým větším bratříčkům. Napínavě dobrodružný příběh vyprávěný ve stylu anime, rozmanitý a krásně zpracovaný svět, dobře navržený soubojový systém. Co víc si přát? Pokud jste toužili nasednout do vlaku jménem Monster Hunter, pak tento kousek je tou nejlepší příležitostí.

8,5/10
Sector.sk
12. 7. 2021
Monster Hunter Stories 2 berie existujúcu formulu a vylepšuje ju vo viacerých ohľadoch. Hráči prvej časti dostanú očakávané repete v lepšej grafike i kvalitnejší interface, ale v jadre sa dá vytknúť jedine opakovanie prostredí, náplne a občas fádny dizajn labyrintov. Inak je tu čo robiť, loviť a trénovať na 50 i viac hodín. A krivka obťažnosti rastie postupne a esenciálny herný cyklus je výborne zosnovaný.

8/10
Tiscali Games
9. 7. 2021
Příběhově slabá a občas rozvleklá, přesto ale nesmírně zábavná hra až po okraj nabitá obsahem. Tenhle Monster Hunter nedělá sérii ostudu.

4,5/5
HardcoreGamer
7. 7. 2021
Monster Hunter Stories was one of the most brilliant spin-off decisions in the series and this sequel does its best to improve upon what the original started and does it well. The story is wonderfully charming and manages to have tons of surprises to keep players invested in learning more as they adventure through. The characters are all wonderfully voice acted and enjoyable, save for one with the...

85%
Bonusweb
7. 7. 2021
Spin-off lovecké série Monster Hunter ukazuje svůj svět z jiné perspektivy, což podtrhují i taktické souboje na tahy. Naskočit můžete, i když jste žádného Monster Huntera nehráli. Hra kromě Switche vychází i na PC.

8,5/10
Game Informer
7. 7. 2021
Wings of Ruin is a great entry point to the Monster Hunter series while having plenty of monster fun for veterans to enjoy.