Hodnoceniher.cz

Monster Hunter Rise

85%

Průměr z 15 recenzí

O hře

Stejně jako u předchozích titulů Monster Hunter má Monster Hunter Rise hráče v roli Huntera, který má za úkol zabít nebo chytit velká monstra pomocí různých zbraní, nástrojů a environmentálních prvků, aby je poškodil a oslabil a přežil jejich útoky. Úspěšné splnění nabízených úkolů poskytuje kořist, obvykle ve formě různých částí monster od monstra, které se používají k vytvoření nového brnění a zbraní, které lze použít k převzetí silnějších příšer, a tvoří tak pozoruhodnou jádrovou smyčku série. Několik příšer ze série se vrací spolu s řadou nových příšer vyvinutých pro Rise. Všech čtrnáct typů zbraní, které byly přítomny v obou generacích Monster Hunter Generation a World, které kombinují archetypy mečů, štítů, holí, luků a zbraní, budou přítomny v Rise.


#pc #pc #pc #pc #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #capcom #switch #akční #fantasy #rpg #kooperace #monster hunter #capcom #switch #monster hunter rise #capcom #monster hunter rise #nintendo #resident evil vii #monster hunter rise #hunter rise #world #re engine #playstation #xbox-one #japonsko #monstrum huntera #monstrum #lov #bestie #říše #lovec #monster hunter world #monster hunter (série) #playstation 4 #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Recenze

9/10
Alza
18. 1. 2023
Akční RPG Monster Hunter Rise se na konzolích PlayStation a Xboxu hraje skvěle. Stejně jako na předchozích verzích pro Switch a PC disponuje chytlavou hratelností, zábavnými souboji s monstry a propracovaným systémem výroby a upgradů zbraní a zbroje. Pokud tedy máte slabost pro obří ještěry nejrůznějších tvarů a velikostí, tohle je hra přesně pro vás.

9/10
Tiscali Games
17. 1. 2023
Monster Hunter Rise sice nepředstavuje tak ambiciózní a revoluční díl, jakým byl minulý World, přesto se jedná o fantastickou hru s množstvím vítaných inovací, která je navíc velmi přístupná pro absolutní nováčky. Nemůžu se jí nabažit!

7/10
IndianTV
28. 2. 2022
Jestliže jste ještě nikdy nezkusili žádnou hru ze série Monster Hunter, je Rise tou správnou volbou, jak začít. Drobné nedostatky se dají přehlédnout a hra se vám za to odvděčí desítkami hodin velmi kvalitní zábavy

5/5
GameSite.sk
26. 5. 2021
Osvedčená Monster Hunter formula sa konečne udomácnila na konzole Nintendo Switch a má všetko, čo by ste od nej čakali (to, čo nemá, je nasľubované v budúcich patchoch). Ak ste Monster Hunter nikdy nehrali, Rise vám ponúkne základ, ktorý potrebujete. Veteráni už dril poznajú. Hunt - loot - upgrade - repeat.

90%
Czechgamer.com
20. 4. 2021
Široká náruč smerom k nováčikom, ako aj ostrieľaným veteránom

8/10
Doupě
9. 4. 2021
Monster Hunter Rise je v začátcích docela těžkopádný, ale po chvíli tréninku nabízí přesně ten typ zábavy, pro kterou je tato série známá. Noví zvířecí společníci jsou určitě něco, co by si série měla zachovat i do budoucna. Rampage mise by si oproti tomu zasloužily ještě nějakou péči navíc a kvalitní příběh tady budete hledat jen těžko. Pokud vám jde ale jen o dlouhé lovy a shánění materiálu na lepší...

9/10
Respawnpoint
5. 4. 2021
Monster Hunter Rise dělá čest celé sérii. Jde bezesporu o nejlepší díl, který kdy vyšel na přenosných zařízeních. Ať už se na hru podíváte z jakéhokoliv úhlu, máte před sebou skvost, kterému v jeho ryzosti brání jen drobné škrábance. Pro veterány série jde o povinnost a pro nováčky může jít o příjemné překvapení.

8,5/10
Komputer Świat
4. 4. 2021
Monster Hunter Rise to bardzo udana odsłona serii, która wprowadza kilka świetnych nowości, głównie związanych z mobilnością i dynamiką rozgrywki. Gra wygląda wprawdzie gorzej niż część poprzednia, ale dzięki ciekawym zabiegom stylistycznym ma bardzo unikalny klimat.

9/10
Alza
4. 4. 2021
Nejnovější díl zaběhnuté série představuje smysluplné inovace osvědčeného konceptu, zároveň ale zůstává věrný svému původu. Ochrana malebné vesničky Kamura před nájezdy nebezpečných monster přináší již tradičně chytlavou hratelnost, k tomu ale přidává i nová prostředí, druhy zvířat a povedené audiovizuální zpracování. Monster Hunter Rise je tak dalším silným zářezem do již bohatě zdobeného loveckého...

4,5/5
HardcoreGamer
31. 3. 2021
There’s no series quite like Monster Hunter, and Rise further sets itself apart as a shining beacon of how to make some of the best action combat available. While World may have set the stage for a truly next generation Monster Hunter, Rise has gone out of its way to perfect what it started and make a much more fluid and enjoyable experience. Everything loads quickly without much time to wait, the...

9/10
Sector.sk
25. 3. 2021
Monster Hunter: Rise je napokon kvalitný krok vpred v sérii a špeciálne pre majiteľov Switch, ktorí doteraz okúsili iba jeden 3DS remake je to jednoznačne parádny titul. Oceňujem veľa noviniek i celkový prístup, ktorý na jednej strane necháva originálne čaro a zároveň ho rozširuje. Zámerne neporovnávam MH: Rise a MH World, lebo nám tu vznikajú akoby dve samostatné odnože. Ako skôr konzervatívny MonHun...

7,8/10
Game Informer
23. 3. 2021
Monster Hunter Rise showcases its commitment to engaging combat with interesting new mechanics, but these changes aren't enough to differentiate it from previous titles.

7,8/10
Game Informer
23. 3. 2021
Monster Hunter Rise showcases its commitment to engaging combat with interesting new mechanics, but these changes aren't enough to differentiate it from previous titles.

7/10
Tiscali Games
23. 3. 2021
Monster Hunter Rise přináší vítané novinky, které by si série měla do budoucna ponechat. Naopak přichází o jeden z nejzábavnějších systémů a lov monster bez stopování ztrácí značnou část svého kouzla. Nakonec ale klady převládají a tahle technicky výborně zvládnutá hra má na Switchi své místo.

85%
Bonusweb
23. 3. 2021
Ve hře Monster Hunter Rise se stanete se lovcem, který pomocí řady zbraní, pastí a technik loví monstra všech možných velikostí. Cílem je ochránit vesnici Kamura.