Hodnoceniher.cz

Monster Hunter 3 Ultimate

79%

Průměr z 9 recenzí
#wiiu #rpg #akční #fantasy #kooperace #lov #3ds #capcom #3ds #wii u

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Nie mogą nazwać Ultimate złą grą. Przoduje w tym, o czym dzisiejsze gry coraz częściej zapominają. Chodzi o wyzwanie. Jest coś szalenie motywującego w wyprawie na wielką bestię, do pokonania której potrzeba nie tylko najmocniejszego oręża, ale też sprytu i wytrwałości. Uczucie satysfakcji po takiej zwycięskiej walce to często najlepsza nagroda. Z drugiej strony jest to pozycja po prostu zbyt leciwa,...

8/10
Tiscali Games
12. 5. 2013
Výborné RPG ze staré školy, které zaujme propracovaným craftingem a zábavným lovením příšer, které je díky dostatku nového obsahu opodstatněné i jako „nová edice“ pro majitele a fanoušky Monster Hunter Tri. Vytknout lze snad jen občas zlobící kameru a absenci výraznější příběhové linky.

7/10
Zing
24. 4. 2013
Monster Hunter 3 se možná může pyšnit zábavnými souboji, stylovými nestvůrami, skvělým prostředím, potápěním nebo nepřeberným množstvím zbraní a vybavení, ale bohužel se pyšní i velkým množstvím technických nedodělků, které jinak lákavý titul srážejí na kolena. Přesto vás při lovu příšer určitě čeká přinejmenším slušná zábava.

9/10
Konzolista.cz
19. 4. 2013
Už původní Monster Hunter 3 byl téměř bezchybnou hrou, které propadl nejeden hráč někdy i na stovky hodin. Ultimate edice není nějakým zásadním vylepšením, přináší jen uhlazenější grafiku, případně několik nových lokací, úkolů, předmětů a monster. Můžete ji tak brát jako finální verzi, kterou si užije jak úplně nový hráč, ale i fanoušek mající za sebou desítky hodin v původní verzi. Monster Hunter...

9/10
Eurogamer.cz
16. 4. 2013
Ani grafika nevypadá na Wii U nijak úžasně, kromě rozlišení nic moc nezměnilo. Nakonec tedy záleží na tom, jestli jste Monster Hunter Tri hráli nebo ne. Jestli ne, Ultimate verze je důvodem k nákupu Wii U, protože podobnou porci skvělé zábavy vám dá málokterá konkurence a můžete se řídit hodnocením. V opačném případě ignorujte.

7/10
Hrej.cz
9. 4. 2013
Převlečená trojka, která neztratila nic ze svých kvalit, ale pro fandy a veterány je zcela nezajímavá a cílí především na nové publikum.

4/5
Hrej.cz
7. 4. 2013
Převlečená trojka, která neztratila nic ze svých kvalit, ale pro fandy a veterány je zcela nezajímavá a cílí především na nové publikum.

8,8/10
Game Informer
5. 4. 2013
Monster Hunter is a tough nut to crack, but gamers willing to do so will find a title that is ultimately rewarding.

8,5/10
Game Informer
5. 4. 2013
Monster Hunter is a tough nut to crack, but gamers willing to do so will find a title that is equal parts addicting, challenging, time consuming, and ultimately rewarding.