Hodnoceniher.cz

Ministry of Broadcast

78%

Průměr z 7 recenzí
#pc #macos #switch #mac #ministry of broadcast #ministry of broadcast studios #hitcents #plošinovka

Recenze

Eurogamer.cz
18. 4. 2020
Vyžíváte-li se v utrpení vlastním i cizích, chcete výzvu a absurdita je váš typ humoru, těch 10 eur je jen malá daň. Bez medaile.

7/10
IndianTV
4. 4. 2020
Zajímavá a zábavná hra na necelých sedm hodinek, která Vás rozhodně zabaví svým skvělým level designem a častým vtipkováním. Sice Vám pořádně nevysvětlí, o co vlastně jde, a sem tam Vás naštve svojí obtížností, ale stejně stojí za zahrání.

4/5
Hrej.cz
9. 3. 2020
Na první pohled lehce tuctová pixelartová skákačka s těžkopádným ovládáním, na ten druhý překvapivě originální plošinovka, která svým nevybíravým humorem uráží všechny okolo. Silně však nedoporučujeme zrzkům.

8,5/10
Sector.sk
27. 2. 2020
Ministry of Broadcast vo mne vyvolala niekoľko zaujímavých pocitov, keď som premýšľal nad tým, ako by som sa v podobnom totalitnom, absurdnom svete zachoval ja. Hra sa dotýka citlivej témy, nekoná sa žiadna záchrana sveta ani boj proti systému, dopredu má hnať len túžba vidieť rodinu. Mnohí z nás vravia, že by pre rodinu aj umreli. Umierať tu pre rodinu naozaj budete často. Nechali by ste ale pre svoju...

7/10
Zing
10. 2. 2020
Atmosférická plošinovka od českých tvůrců zaujme pohlednou vizualizací, solidní herní dobou a nápaditými úrovněmi s chytrými hádankami. Nepřesné ovládání a přestřelený důraz na pohyb bez jakéhokoli zpoždění nutí k otravnému opakování stále stejných pasáží, jež hraní zbytečně kouskují. Nízká cena a česká lokalizace ale jen podtrhuje solidní pixelartovku, jež se ve své konkurenci jistě neztratí.

7/10
Vortex
5. 2. 2020
Nádherný pixel-artový svět plošinovky Ministry of Broadcast láká k vyzkoušení. Pod všemi těmi kostičkami se navíc skrývá tuna vtipu, lopaty sarkasmu a trocha toho dystopického odpoutání od reality. Skvělý zážitek ze Zdi sráží jen trochu kostrbaté ovládání, s tím spojené prudérní momenty neustálého opakování problematických pasáží a lehce rozporuplný závěr.

90%
Czechgamer.com
30. 1. 2020
Vtipné a čiastočne filozofické dielo hodné vašej pozornosti