Hodnoceniher.cz

Minecraft

90%

Průměr z 10 recenzí
#pc #rpg #akční #adventura #sandbox #windows #x360 #minecraft #mojang #arcade #xbox 360 #xbox-one #4j studios #xbox live #action #action-adventure #microsoft game studios (ps4) #mojang, 4j studios (ps4) #playstation 4 #xbox one #switch #wii u #playstation 3 #playstation vita #mac #linux #ios #android

Návody, cheaty

Recenze

94%
GameStar.de
16. 5. 2016
Eines der einflussreichsten und wichtigsten Spiele aller Zeiten, ein stilbildender Mix aus Überlebenskampf und Kreativbaukasten.

8/10
XboxWeb.cz
1. 10. 2014
Suma sumárum je Minecraft pro Xbox One přesně to, co jsme očekávali. Lépe vypadající, větší, ale hlavně stejně se hrající verzí své původní inkarnace kostičkového šílenství. Číselně hodnotit je v tomto případě strašlivě těžké, protože pro nás vývojáři z 4J chystají spoustu dalších updatů, které mohou změnit hru k nepoznání a tak číslo, které dám dnes, nemusí být zítra vůbec relevantní.

8/10
Tiscali Games
24. 5. 2012
Minecraft je vhodný pro všechny, kteří v sobě stále ještě nezabili poslední kapičku fantazie. Konzolová verze se v množství herních prvků a možností nemůže s PC verzí (zatím) srovnávat, ale už nyní je to skvělá zábava a lze počítat s tím, že pravidelné updaty ji časem posunou do nadpozemských sfér.

8,8/10
Game Informer
9. 5. 2012
Minecraft Xbox 360 Edition is largely the same fascinating game as its PC counterpart, giving players an open world and the tools to make the most of it.

9/10
XboxWeb.cz
8. 5. 2012
Minecraft se stal fenoménem současné doby. A to že se objevil i na naší konzoli to jenom potvrzuje. Slíbena nám byla podpora kinectu a hraní s hráči na PC. Obě tyto funkce se z finálního produktu vytratily neznámo kam, nemyslím si však, že by se jednalo o obrovskou ztrátu a minimálně podpora kinectu by mohla být někdy v budoucnosti přidána formou patche. Minecraft na xboxu je ten starý dobrý Minecraft...

90%
GameSite.sk
10. 1. 2012
Minecraft odporúčam každému hráčovi aj nehráčovi. Je to jednoducho skvelá hra, a ak máte fantáziu a chuť, tým je pre vás ešte lepšia. Môžete si skúsiť, aké je to prežiť sám na opustenom ostrove alebo sa zahrať na (po fyzickej stránke) nereálneho architekta a vytvárať gigantické stavby. Voľba je len na vás. Ak patríte medzi tých, čo túto hru nehrali a dopredu ju odsudzujú, robíte zle. Skúste si ju a...

10/10
Zing
20. 12. 2011
Minecraft prostě není jen o vágní grafice a možnosti si něco postavit. Je to jeden z nejkomplexnějších projektů posledních let a pozornost si určitě zaslouží.

10/10
Zing
20. 12. 2011
Minecraft prostě není jen o vágní grafice a možnosti si něco postavit. Je to jeden z nejkomplexnějších projektů posledních let a pozornost si určitě zaslouží.

9/10
Sector.sk
14. 12. 2011
Celkový dojem z Minecraftu dokonalý. Má pohlcujúcu atmosféru, s ktorou vám poletia hodiny ako minúty. Ešte sa pozriem do tejto chodby, ešte musím preskúmať túto malú jaskyňu, ešte pár diamantov a brnenie bude moje, ešte chvíľku, ešte 5 minút. Zrazu sú tri hodiny ráno a vy s hrôzou zisťujete, že za pár hodín vstávate do práce, kde musíte pretrpieť celú večnosť, než opäť zasadnete k Minecraftu.

9,3/10
Game Informer
22. 11. 2011
Minecraft’s unrivaled content generation means that no matter your world, you always have something awesome to do.