Hodnoceniher.cz

Might and Magic X: Legacy

76%

Průměr z 6 recenzí
#pc #rpg

Recenze

8,5/10
Herní web
6. 7. 2014
Přichází čas závěrečného hodnocení – přes nepříliš nadějné vyhlídky nakonec dokázali vývojáři z Limbic Entertainment vyždímat z Legacy takřka maximum. Jde o rozsáhlé a poctivé RPGčko, kterému stojí za to odpustit horší technické zpracování. Dle mého názoru je hra povinností pro staromilce a velice zajímavou volbou i pro dungeony neostřílené hráče. Doporučuji!

75%
Bonusweb
18. 2. 2014
Povedená připomínka staromódních her na hrdiny. Máte-li je rádi nebo jste-li dokonce fanouškem série, je to pro vás povinnost, byť kvalit starých opusů nedosahuje.

7/10
Eurogamer.cz
18. 2. 2014
Měli jste rádi dungeony ze staré školy? Baví vás prozkoumávání temných kobek, řešení hádanek, tahové souboje a bohatý rozvoj postav? Pak je MMX vyloženě pro vás. Subjektivně jsem se u Legacy dobře a dlouho bavil, objektivně musím hodnocení oseknout kvůli technické nedotaženosti a neodladěnosti.

Eurogamer.cz
10. 2. 2014

8/10
Tiscali Games
9. 2. 2014
Anachronismus? Nikoli nezbytně. Desítka stojí na moderních nohách, a pokud vás vezme do minulosti, tak jen v tom opojném pocitu sžití se s družinou dobrodruhů, kterým pomáháte probít se za poklady, tajemstvími a samozřejmě nehynoucí slávou.

7/10
Zing
1. 2. 2014
Nic tady není vyloženě špatně, ale tvůrci udělali hned několik zaškobrtnutí. Odpustit jim rozhodně nemůžeme neuvěřitelně stereotypní náplň a bídnou grafiku. Tedy prvky, které titul odsuzují především k zájmu pouze skalních fanoušků.