Hodnoceniher.cz

Metroid Dread

87%

Průměr z 10 recenzí
#nintendo #mercurysteam #switch #switch #akční #plošinovka #2d #metroid #metroidvania #mercurysteam #nintendo #nintendo switch #metroid dread #akce #mario #super smash bros #hollow knight #super metroid #dead cells #metroid dread #fanoušek žánru #návrat legendy #metroid prime #metroidu #schopnost #ssd #planeta #tradice #samus #samus aran #žánr #fusion #nepřítel #metroidvania #metroid dread #metroid

Recenze

10/10
Respawnpoint
2. 2. 2022
Metroid Dread úspěšně navázal na všechny své předchůdce a pokud jde o současnou produkci série, tak stanul na samotném vrcholu. Všechny součásti hry tvoří jediný komplexní celek, jenž vás naprosto pohltí a budete mu chtít věnovat každou minutu svého volného času. Pokud nám tvůrci chtěli zkrátit čekání na Metroid Prime 4, tak se jim to povedlo a to lépe než skvěle.

89%
Czechgamer.com
3. 11. 2021
Nečakané a adrenalínom naplnené dobrodružstvo Samus Aran, pre aké sa oplatí vlastniť akýkoľvek Switch

7,5/10
Komputer Świat
26. 10. 2021
Metroid Dread to naprawdę udany powrót serii, ale przy zaproponowanej cenie i długości zabawy - grę polecić można jedynie największym fanom serii. W świecie, gdzie istnieją Ori czy Hollow Knight lepiej zainwestować w konkurencję... choć gdy Metroid Dread potanieje, na pewno warto będzie się mu bliżej przyjrzeć.

10/10
IndianTV
20. 10. 2021
Metroid Dread přináší zpět kouzlo starých dobrých 2D Metroidů a vrací sérii na trůn. Každý prvek hry je důkladně promyšlen a jedná se o jednu z nejlepších - ne-li NEJLEPŠÍ Metroidvanii.

8/10
Doupě
17. 10. 2021
Metroid Dread dokázal, že si série zaslouží nejen pokračování jeho FPS odnože Prime, ale i klasických plošinovkových akcí. I když v rámci svého žánru nepřináší žádnou převratnou novinku, svojí kvalitou se bez problému zařadí mezi nejlepší díly série.

4,5/5
HardcoreGamer
11. 10. 2021
For as long as the Metroid series has existed in both 2D and 3D planes, it has long been held that Retro Studios are the only team outside of Nintendo to have approached Metroid with such admirable care and passion for the series, while at the same time understanding how best to build on the foundation. Suffice it to say, MercurySteam have reaffirmed their place as coveted developer number two in that...

8/10
Tiscali Games
7. 10. 2021
Úctyhodný návrat legendární značky, který dělá všechno dobře, ale bohužel nic výborně. Přesto poskytuje dostatečné množství zábavy i výzvy pro pokročilé i nováčky.

9/10
Game Informer
6. 10. 2021
After 19 years, Nintendo finally delivers an official sequel to Metroid Fusion that concludes Samus Aran's lifelong battle with a race of deadly alien organisms.

90%
Bonusweb
6. 10. 2021
Metroid Dread je povedená 2D akce typu metroidvania, u které budete potit krev a skřípat zuby, aby vás následně odměnila skvělým pocitem z dobře odvedené práce. Ale jen na chvíli. Každá další výzva je totiž zase o něco obtížnější.

8/10
Sector.sk
6. 10. 2021
Taktiež je tu trošku problém devalvovania vášho progresu. Vylepšujete si zbrane, vylepšujete si život a chcete sa cítiť silnejšie. Ale potom narazíte na nepriateľa, ktorý vám jedným útokom zoberie 3 celé políčka života. No a vy zrazu máte dojem, že ste ešte väčšia handra ako v úvode hry, kedy Samus nemá nijaké schopnosti. A z tohto nepriateľa, ktorý bol v jednom úseku boss, sa stane bežný enemák. A neskôr...