Hodnoceniher.cz

Max Payne

95%

Průměr z 3 recenzí
#pc #playstation 4 #ios #android #xbox 360 #xbox #playstation 3 #playstation 2 #game boy advance #classic macintosh #windows #ps2 #gba #akce #remedy entertainment #max payne #max payne 1 #max payne 2 #max payne 3 #max #dobrý scénář #noc #zpomalený čas #psanec #dok

Návody, cheaty

Recenze

Tiscali Games
28. 10. 2008
Finští Remedy si nás svými hrami naprosto získali. Sakra, to byl příběh, to byla atmosféra, to byla akce... O to více zamrzí, že převedení Max Payna na stříbrné plátno dopadlo tak neslavně.

9/10
Doupě
1. 8. 2001
Dá se tomu vůbec uvěřit? Jméno, které po pět let plnilo rubriky preview je konečně v plné kráse kompletní a na dosah ruky! Stálo nám to všechno za to? Jsou všechny ty superlativy odrazem skutečnosti? Je doopravdy takový jak všichni čekáme? Byli jsme až na jejím konci a odpověď známe.

10/10
Tiscali Games
30. 7. 2001
Po dlouhé době vynikající akční hra se zajímavým příběhem, jejíž zpracování je na téměř dokonalé úrovni. Přes velké zpoždění vydání tak nakonec Max Payne potvrdil naděje, které se do něho vkládaly již před lety, a určitě bude jedním z horkých kandidátů na letošní hru roku.