Hodnoceniher.cz

Mass Effect: Andromeda

73%

Průměr z 12 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #mass effect (série) #akční #sci-fi #rpg #3rd person #third person #ps4 #windows #xbo #ea games #rollenspiel #action-rollenspiel #electronic arts #bioware #bioware #science-fiction #sci-fi #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

6,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Wielki fan taktycznych RPG-ów i hack'n'slashów. Nie rozumie fenomenu "osiągnięć". Jak nie myśli nad nową postacią w Path of Exile, to szuka fajnych komiksów.

Eurogamer.cz
6. 4. 2017

67%
Czechgamer.com
29. 3. 2017
Zpackaný rozjezd do nového dílu Mass Effectu vás možná odradí. Svým způsobem jde spíše o akční záležitost než poctivé RPG, které ve výsledků působí průměrně a málo čím oslní.

75%
GamePark
27. 3. 2017
Ač se vám to možná nezdá, tak od ukončení trilogie Mass Effect uplynulo již dlouhých pět let. Ač měla celý trilogie poměrně kolísavou kvalitu a třetí díl ne každému úplně sednul, přesto tu byla obrovská fanouškovská základna, která po celou dobu hltala každou informaci o nové hře ze série, která měla vše v podstatě restartovat a ideálně začít novou trilogii. A tímto úvodem má být právě Mass Effect:...

Eurogamer.cz
25. 3. 2017

3/5
Hrej.cz
21. 3. 2017
Mass Effect: Andromeda není nejlepším vesmírným RPG všech dob, pořád ale jde o nadprůměrnou hru, která se s každou hodinou stává lepší a lepší. Má řadu nedostatků a chyb, které lze jen stěží odpustit, i tak nicméně nákupem nešlápnete vedle.

7/10
Tiscali Games
20. 3. 2017
Za sedm, a to s odřenýma ušima. V žánru příběhových sandboxů jsou i právě teď čerstvě na trhu lepší hry a mě nezbývá než se zeptat – ztratili v BioWare kvalitní scénáristy, nebo doufají, že hráčům stačí hloupý příběh a nenápadité postavy doplněné o dobrý soubojový systém? Pokud jde o mě, obě varianty jsou poměrně smutné. 

85%
Bonusweb
20. 3. 2017
Restart jedné z nejpopulárnějších značek posledních let se vydařil přesně podle očekávání. Je trochu kýčovitý, místy nedodělaný, ale také po čertech efektní a zábavný.

Eurogamer.cz
20. 3. 2017
Boje odsýpají a prostředí ohromí, ale jen průměrný scénář a slabé úkoly ze hry dělají asi nejhorší RPG od BioWare. Bez medaile.

85%
GameStar.de
20. 3. 2017
Mass Effect: Andromeda ist ein riesiges Science-Fiction-Epos und mutiger Serien-Neuanfang, entfaltet aber nicht ganz die Magie der Vorgänger

3,5/5
HardcoreGamer
20. 3. 2017
Mass Effect: Andromeda is an unbalanced experience. It’s an incredibly ambitious game with a colossal scope, but it doesn’t always hit the right notes. While there’s an air of mystery behind the story that will keep you going, the cast of supporting characters are far from the most compelling bunch, not to mention decision-making feels far less important than ever before. There will certainly be moments...

8/10
Game Informer
19. 3. 2017
This fresh start is invigorated by a renewed sense of exploration, but a variety of problems prevent it from reaching its potential.