Hodnoceniher.cz

Mario Kart 8 Deluxe

81%

Průměr z 6 recenzí
#nintendo switch #závodní #arkáda #switch #mario #nintendo #mario kart 8 deluxe #offline multiplayer #hlavní důvod #grip #vito #the elder scrolls v: skyrim - special edition #power-up #grafický rozdíl #split-screen #zábavná hra #handheldovém mód #demoliční derby #dobrá hra #původní verze #domácí konzole #postavička #řeč #vydání #stará hra #kvalitní titul

Návody, cheaty

Recenze

5/10
Doupě
21. 5. 2017
První závodní hrou na Nintendo Switch se stává Mario Kart 8, který vyšel na Wii U v roce 2014. Povedl se i na nové platformě?

4/5
Hrej.cz
9. 5. 2017
Nezávidím majitelům Wii U, a tedy potenciálním vlastníkům původní hry tohle dilema. My ostatní si můžeme jen spokojeně mnout ruce. Pokud vám nevadí, že zaplatíte plnou palbu za tři roky starou hru a překousnete spartánský on-line, neváhejte ani minutu. Majitele MK8 pro Wii U ale čeká Sophiina volba.

4,5/5
HardcoreGamer
2. 5. 2017
Mario Kart 8 Deluxe has taken all the best parts from the Wii U version and improves quite a bit upon where it needed some adjustments. From the entirely revamped battle mode to all the brand new characters and features, Deluxe is far more than just a port. Those who have never played Mario kart 8 and have a Switch should consider this a need to play title, and those who had it on Wii U should know...

8/10
Tiscali Games
29. 4. 2017
Mario Kart 8 Deluxe nemá ambice posouvat hranice žánru, ani inovovat zajeté pořádky. V některých věcech nedokáže držet krok s dobou a dělá jen o něco málo víc než původní osmička. Dělá to ale pořád skvěle, a pokud máte po ruce pár kamarádů, užijete si hromadu zábavy.

96%
Bonusweb
27. 4. 2017
Nejprodávanější a z mého pohledu také nejlepší hra na Wii U se dočkala vylepšené verze na Switch. Pokud novou konzoli máte a chcete akční závody s parádně navrženými tratěmi a trochou toho záškodničení, jsou Mario Kart 8 Deluxe hrou právě pro vás.

9,3/10
Game Informer
20. 4. 2017
With multiple new additions and important improvements, Mario Kart 8 Deluxe is the definitive version of one of the Wii U's best games.