Hodnoceniher.cz

Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure

77%

Průměr z 4 recenzí
#pc #arkády #get #getting over #řeč #under #getting over it

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Doupě
5. 4. 2006
Ať se nám to líbí nebo ne, jsme doslova obklopeni grafity. Jsou na zdech domů, na bocích tramvají nebo vlaků... Zkrátka všude. S neotřelým nápadem herní tvorby grafity hodlali tvůrci nyní recenzované hry zaútočit na hráče. Jak to dopadlo a kam až sahá originalita námětu?

GamePark
12. 3. 2006
Nemusíte ani žít v některé ze světových metropolí, abyste byli dennodenně svědky pokreslených vlakových vagonů, tramvají, škol či řadových paneláků. Všemožné tagy a jiná podobná “umělecká díla” nás totiž v současnosti provázejí takřka na každém kroku a to ať se nám to líbí či naopak. Někoho možná podobný styl vyjádření láká, má v sobě dostatečně estetického ducha, ale třeba již menší porci odvahy....

4/5
Hrej.cz
26. 2. 2006
Není to zlomová záležitost, jak by si tvůrci rádi mysleli, ale je to celkem příjemná akční záležitost. Tedy na nějakou chvíli, než se vám to přejí.

4/5
Hrej.cz
23. 2. 2006
Vaši rodiče vám tuto hru asi nebudou chtít koupit, rozhodně by ale neměla uniknout ničí pozornosti. Originální a lákavý námět zakázaného ovoce, dobrá atmosféra a slušná hratelnost společně s jedinečnou hudbou dělají z Ecka černého koně herního trhu.