Hodnoceniher.cz

Manhunt 2

53%

Průměr z 7 recenzí
#pc #third person akce #windows #wii #ps2 #psp

Návody, cheaty

Recenze

4/10
Tiscali Games
8. 12. 2009
Druhý díl simulátoru úchylného vraždění se na PC ani nepovedl tak, jako jeho již dosti rozporuplný předchůdce. Na dnešní dobu je grafika již řádně zastaralá, ba doslova hnusná. A stereotypní a přímočará hratelnost, kdy stále jen dokolečka vraždíte bez špetky rozmanitosti, na tom není o nic lépe. Nebýt těch směšně přehnaných brutálních scén a drobných...

4/10
Tiscali Games
8. 12. 2009
Na dnešní dobu je grafika již řádně zastaralá, ba doslova hnusná. A stereotypní a přímočará hratelnost, kdy stále jen dokolečka vraždíte bez špetky rozmanitosti, na tom není o nic lépe.

55%
Bonusweb
23. 11. 2009
Manhunt 2 není pro slabé žaludky ani citlivější povahy. Tahle hra je totiž hodně ujetá a úchylná.

60%
GamePark
22. 11. 2009
Manhunt 2 věru není tradiční stealth akcí. Pokud bychom ho hodnotili měřítky této škatulky, skončil by v naprostém průměru, jelikož jeho mechanismy nejsou obzvlášť propracované a technická stránka je zoufale zastaralá.

GamePark
22. 11. 2009
První Manhunt se stal v jistém smyslu legendou. Ne že by šlo o tak skvělou hru, i když špatná rozhodně nebyla, ovšem její zaměření na brutalitu, násilí a explicitní scény, které jste si nikdy nepřáli vidět, bylo něčím, co Manhunt odlišovalo od drtivého zbytku herní produkce. Ani příliš nepřekvapilo, že za hrou stojí herní studio Rockstar Games, které si neklade morální bariéry v žádném ze svých titulů,...

60%
Bonusweb
23. 1. 2009
Chtěli jsme dokázat, že na naše Wii smějí i hry pro dospělejší hráče a vy zase kritizujete? A komu tím prospějete, co?

3/5
Hrej.cz
8. 1. 2008
Manhunt 2 je hra pro sado-masochisty. Jejich sadistickou část uspokojí ďábelsky krvavé zabíjení... a pro jejich masochistické já je tu všechno ostatní.