Hodnoceniher.cz

Märchen Forest: Mylne and the Forest Gift

70%

Průměr z 1 recenzí

O hře

Hluboko v lese, na místě daleko, daleko, žili ti nejpodivnější obyvatelé. Toto je příběh mladé dívky a jejího magického dobrodružství.

Lékárna Mylne hledá v tajemném lese přísady, aby mohla vařit své lektvary. Ale věci brzy naberou dramatický spád od jednoduchých pochůzek - nakonec se Mylne ocitne v nevyřešené záhadu a bude od ní vyžadovat, aby převzala to, co leží v podzemních ruinách, hluboko pod lesem.

Příběh začíná v rozkošném tajemném lese. Jak hra postupuje, věci se postupně začnou ponořit do temnějšího a zlověstnějšího světa. Toto okouzlující dungeon crawler a fantasy RPG je vzrušující dobrodružství, na které tak brzy nezapomenete!


#pc #playstation 4 #switch #marchen forest: mylne and the forest gift

Recenze

7/10
Zing
12. 2. 2021
Definitivní vydání hry Märchen Forest: Mylne and the Forest Gift nabídne několik úhlů pohledu na samotný způsob hraní. Rozdělení titulu na tři takřka samostatné části, které navíc kompletně předefinují způsob hrané a mechanizmů z předchozí epizody, nemusí sednout každému, ale pro všechny hráče, kteří mají trpělivost a dokážou se odměnit, rozhodně nabízí dostatek zábavy. Chce to prostě čas.