Hodnoceniher.cz

Luigi's Mansion 3

90%

Průměr z 9 recenzí
#nintendo switch #switch #luigi’s mansion 3 #adventura #logická #adventury #konzole #mario #nintendo #nintendo switch lite #luigi #luigi's mansion #duch #hotel #gooigi #patro #marius #nintendo gamecube #perfektní stav #vysavač #gyroskop #next level games

Návody, cheaty

Recenze

9/10
GamePark
29. 11. 2019
Letošní rok byl opět pro Nintendo Switch skutečně bohatý, a zvláště druhá polovina roku přinesla několik pecek, které nezaslouží vynechání. Navíc jako obvykle ty nejlepší náleží přímo do samotné dílny Nintenda. Jednou z takových her je Luigi’s Mansion 3, kde se do akce dostane Mariův dobrý kamarád Luigi v pokračování nintendovské klasiky.

90%
Czechgamer.com
14. 11. 2019
Stále nedotiahnutá kooperácia a jemné problémy s kamerou, to sú len malé chybičky na kráse tejto čarovnej zábavy

9/10
Zing
13. 11. 2019
Kéž by každá halloweenská hra byla takhle zábavná. Moment, znovu – kéž by každá hra byla takhle zábavná. Lahůdkový mix logických hádanek, akčního krocení duchů a objevování nových tematických světů vás nenechá vydechnout, dokud se nedostanete až na samotnou střechu hotelu.

9/10
Doupě
8. 11. 2019
Luigi’s Mansion 3 se právem zapsala na náš pomyslný seznam her, kterým by měl věnovat pozornost každý majitel konzole Nintendo Switch. Sice chvilku zabere, než to dostanete do ruky, ale výsledná náplň hry za to bezesporu stojí. Pokud vás zrovna neláká poskakování s Mariem, ale nintendovské hry vás zaujaly, nové Luigiho strašidelné dobrodružství můžeme jen doporučit.  

4/5
HardcoreGamer
5. 11. 2019
While the 3DS title may have received mixed reception, Luigi’s Mansion 3 is a wonderful return to form from the first title that does the series justice. It’s on par, if not better, than the original simply because of the great atmosphere and wonderful puzzling challenge it brings. While fighting enemies isn’t the most difficult thing ever, especially for older players, it’s still fun and never overstays...

5/5
Hrej.cz
29. 10. 2019
Klasický příklad skvěle zvládnuté čiré hratelnosti, tak, jak je u her od Nintenda zvykem. Skvěle vypadající dobrodružství, které zase jednou dává Luigimu možnost zazářit.

9/10
Tiscali Games
28. 10. 2019
Zábavná a hravá adventura s akčními a puzzle prvky, která praská ve švech ohromným množstvím důmyslných detailů. Překvapivě robustní lokální i online multiplayer tu není jen do počtu a společně s relativně dlouhou kampaní vás dokáže bavit klidně desítky hodin.

8,5/10
Game Informer
28. 10. 2019
Luigi's Mansion 3 is a fun ghost-hunting adventure regardless of your experience with the franchise.

95%
Bonusweb
28. 10. 2019
Luigi's Mansion 3 láká nejenom na chytání duchů, ale stejnou měrou i na řešení nápaditých hádanek, souboje s bossy a radost z objevování velkého množství tajných skrýší. Odlehčené pojetí připomene původní film Krotitelé duchů.