Hodnoceniher.cz

Lords of EverQuest

57%

Průměr z 5 recenzí
#pc #strategie realtime #windows

Návody, cheaty

Recenze

6/10
LEVEL
1. 1. 2010
Když nemají designéři talent od přírody, jako tomu bylo u machrů zodpovědných za svět Etherlords, výsledek je vážně žalostný. Což pochopitelně nerozhodí přívržence značky - na možnost vidět své oblíbené paňáci z nové perspektivy se předpokládám třesou - nám ostatním nezbývá, než zakrývat si při zívání pusu. A nedloubat se v nose.

55%
Czechgamer.com
21. 6. 2005
Ach jo, já se těšil na draky. Dostal jsem je, to ano, ale já chtěl pořádné draky a ne takováhle ořezávátka. Snad příště. Lords of Everquest jsou průměrnou strategií a rozhodně je lepší zahrát si jakýkoliv Warcraftu, než tohle.

64%
Tiscali Games
29. 1. 2004
Lehce nadprůměrná strategie, která vás bude prvních pár hodin docela bavit. Ovšem pak objevíte slabiny v podobě horší umělé inteligence a nudné povahy většiny misí.

6/10
Tiscali Games
29. 1. 2004
Lehce nadprůměrná strategie (průměr na Tiscali Games = 50%), která vás bude prvních pár hodin docela bavit. Ovšem pak objevíte slabiny v podobě horší umělé inteligence a nudné povahy většiny misí.

45%
Bonusweb
18. 12. 2003
Skalní fanoušci budou možná u vytržení z možnosti ovládat jednotky známých ras se známými kouzly a schopnostmi, brzy ale i oni zjistí, že vlastně není o co stát. Nezáživná kampaň, prakticky shodné strany konfliktu, jediná funkční bojová taktika – to skutečně není obraz ideální realtimové strategie.