Hodnoceniher.cz

Loop Hero

73%

Průměr z 8 recenzí

O hře

Lich uvrhl svět do nadčasové smyčky a uvrhl jeho obyvatele do nikdy nekončícího chaosu. Ovládejte rozšiřující balíček mystických karet a rozkládejte nepřátele, budovy a terén podél každé jedinečné expediční smyčky pro odvážného hrdinu. Obnovte a vybavte mocnou kořist pro každou třídu hrdinů pro jejich bitvy a rozšiřte tábor pro přeživší, abyste posílili každé dobrodružství ve smyčce. Odemkněte nové třídy, nové karty a nevyzpytatelné opatrovníky na vaší cestě rozbít nekonečný cyklus zoufalství.


#pc #pc #pc #pc #macos #macos #macos #macos #linux #linux #linux #linux #devolver digital #loop hero #indie #four quarters #strategie #devolver digital #four quarters #loop hero #manuel fritsch #pc #strategie #rpg #adventura #pixel art #roguelike #karetní hra #four quarters #devolver digital

Recenze

80%
Czechgamer.com
17. 1. 2022
Netradičná RPG na štýl obráteného konceptu Tower Defense

7/10
Tiscali Games
7. 4. 2021
Loop Hero je svěží a nápadité indie, které si od hráčů více než skill či chytrost žádá jejich čas. Možná, že v jeho repetitivních smyčkách nadšeně strávíte hodiny a hodiny. Ale možná vám taky ještě před polovinou dojde dech.

9%
Alza
30. 3. 2021
Loop Hero je výborný rogue-like, který jasně ukazuje, že v jednoduchosti je primární síla nezávislých her moc nevynikajících po grafické stránce. Toužíte-li po chytlavém, avšak nepříliš náročném titulu, u něhož se zaseknete na několik desítek hodin, jedná se o ideální volbu.

7,5/10
Sector.sk
22. 3. 2021
Vo výsledku si ale Loop Hero šarmantne získava hráčšku priazeň a teší sa nemalej popularite. Vďaka svojej štruktúre dokáže ponúknuť aj istú návykovosť a vy budete túžiť po rýchlych krátkych hrách, ktoré si Loop Hero zapamätá a pripíše si to k vašim predchádzajúcim postupom.

9/10
Komputer Świat
10. 3. 2021
Loop Hero to kolejna perełka wśród gier niezależnych. Pomysł jest nowatorski, a co najważniejsze - wciąga od początku do samego końca. Prosta koncepcja została rozwinięta mistrzowsko i największą wadą gry - poza umowną grafiką, na co wielu kręci nosem - jest to, że nie ma kolejnych części.

8,5/10
Game Informer
10. 3. 2021
A roguelite dungeon manager simulation that keeps you coming back for more, Loop Hero makes hours fly by.

85%
GameStar.de
8. 3. 2021
Erfrischend simpler wie kreatives Genre-Mix. Überzeugt durch Umfang, Zugänglichkeit und einer immens fesselnden Gameplay-Spirale.

4,5/5
HardcoreGamer
4. 3. 2021
Loop Hero is a brilliant piece of work that plays and succeeds with the idea of repeating gameplay loops via gameplay, story and even meta angles. It’s an absolute beast that will easily rip players to shreds, but thanks to simple gameplay that makes great use of deck-building, automatic battles and experimentation, it ensures that everyone will have a blast trying to design the best world possible...