Hodnoceniher.cz

Life is Strange - Episode 3: Chaos Theory

83%

Průměr z 4 recenzí
#pc #ps3 #ps4 #x360 #xbo #square enix #dontnod entertainment #xbox one #playstation 4 #playstation 3 #xbox 360

Recenze

90%
Czechgamer.com
28. 5. 2015
Chaos Theory je svojim spôsobom prelomový diel, čo ukazuje hlavne svojim záverom. Natešenosť na Dark Room tak ostáva stále vysoká. Jediným výraznejším nedostatkom môže byť stále trochu pomalšie tempo, ale kým to vynahrádzajú iné klady, tak to nie je problém.

4,5/5
HardcoreGamer
22. 5. 2015
Dontnod created a stroke of genius with the ending of Episode 3: Chaos Theory, leaving an open-ended cliffhanger that is nothing short of the best jaw-dropping conclusion to any episodic title to date. The music, pacing, writing and voice acting surpass all expectations set for the series so far, providing enough substance for Life Is Strange to become a serious contender for GOTY. Despite Chaos Theory...

4/5
Hrej.cz
20. 5. 2015
Stále častěji nás v posledních letech i skvělé příběhy zklamávají nezdařenými závěry, které v nás zanechávají pocit nenaplnění. Je báječné moci prohlásit, že vývojáři umí scénář vygradovat tak, že bez ohledu na průběh hry sledujete závěrečné titulky s blaženým výrazem a ústy dokořán v němém úžasu.

7/10
Game Informer
18. 5. 2015
The latest chapter explores more of the characters' pasts and the repercussions of time travel. Find out how it fares compared to earlier installments.