Hodnoceniher.cz

Lemmings

74%

Průměr z 7 recenzí
#mobil #logická #mobily #android #mobilní hry #ios #herní prvek #hádanka #herní obtížnost #akční bod #určité množství #rychlý tah #vychytávka #dvojnásobný počet #mobilní telefon #hlavní důvod #compact #jednoduchost #logická hra #lumík #jednoduchý level #základní pohyb #příjemná hratelnost #tradice #přemýšlení #hlavní síla #psp #handheldy #lemmings #nový soundtrack #malá skupina #menší #řeč #mez #závislost #mezi #návrat #příjemná grafika

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Doupě
1. 1. 2019
Lemmings je jednoduchá a příjemná hříčka, která sice neohromí svou monstrózností, ale dokáže mile zabavit svou jednoduchostí a skromností. Potěší příjemná a jednoduchá hratelnost, naopak hře by prospěla implementace více možností. Zklamáním je potom sice obsáhlý model odměňování, díky vysokým cenám je vám však herní měna celkem k ničemu. Na nákup prémiových vychytávek či stylizovaných Lumíků tak budete...

3/5
Hrej.cz
21. 10. 2006
Prakticky dvojče nedávné PSP verze pouze s několika novinkami navíc, ovšem za plnou cenu.

6/10
Doupě
26. 9. 2006
Chraňte lumíky! Nestavte se k přírodě zády! Každé přečtení této recenze zachrání jedno roztomilé stvoření před neodvratitelnou záhubou. No a pokud náhodou ne, tak se alespoň dozvíte, jak dopadla další verze legendy - tentokrát na PS2.

9/10
Doupě
22. 9. 2006

9/10
Doupě
21. 9. 2006
Lemmings jsou hrou a zároveň i žánrem. Jedná se o titul nápaditý a pekelně návykový. A byť již jsou mezi námi více jak deset let, neustále mají co nabídnout. Rozhodně tedy nesmíte minout jejich mobilovou variaci.

7,5/10
Doupě
5. 2. 2006
Už jste někdy viděli lumíka? Tato hráčí oblíbená přihlouplá stvoření se nyní vrací v kapesní verzi pro PSP: přináší sebou klasické úrovně, nové úrovně či dokonce možnost stavby úrovní vlastních – a to vše v hezčí grafice, s výborným soundtrackem.

3/5
Hrej.cz
20. 1. 2006
Zachraňování stáda bezprizorních hlodavců má stále něco do sebe. Pokud hledáte hru, která vás bude bavit přesně tak dlouho, než přijdete na řadu u zubaře, pak berte všemi deseti.