Hodnoceniher.cz

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars

72%

Průměr z 4 recenzí
#pc #third person akce

Recenze

75%
Herní web
10. 8. 2011
Ano, opakuje se tady vše co bylo dříve, přesto stále zábavně a v lepší podobě, než kdy předtím. Chtělo by to však pokročit dále, pokud je to vůbec možné, neboť Lego Star Wars III: The Clone Wars jinak nenabízí oproti předchůdcům o mnoho více. Kdo ale nebyl doposud poznamenán Lego hrami anebo je dlouhou dobu nehrál, tento titul rozhodně nezklame!

71%
Czechgamer.com
15. 5. 2011
Zábavným, však nový prírastok do sveta hier rozhodne je a spolu s Pirátmi z Karibiku určite potešia mladších, ale dokonca aj starších hráčov. Tí na chvíľu prestanú vraždiť o sto šesť v Call of Duty a užijú si zábavu, ktorá ich aspoň na chvíľu pripúta k opäť zaujímavo pojatého Star Wars sveta.

7/10
Hrej.cz
20. 4. 2011
Stále to samé, co v předchozích dílech, nyní ovšem v o něco lesklejším balení. Fanoušci série budou určitě potěšeni, nováčci vyzkoušením vůbec nic nezkazí.

7/10
Tiscali Games
8. 4. 2011
Pokud vás celý koncept neoslovil v minulosti a ani jedna z LEGO SW her vám nepřišla neodolatelně vtipná a skvěle hratelná, Clone Wars na tom ale lautr nic nezmění. Pokud se řadíte k fanouškům, tak máte také jasno – nesmíte hru minout. Pořád je vtipná, příjemně akční... a vydrží vám trojnásobek času než průměrná moderní FPS.