Hodnoceniher.cz

LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game

79%

Průměr z 6 recenzí
#pc #akční

Recenze

80%
Herní web
28. 6. 2011
Jak jsem řekl, hra bohužel není pro všechny. Jsou jisté předpoklady, které by měly být splněny, aby si hráč Lego Piráty z karibiku užil. Já je všechny splnil, a hru si skvěle užil, jak je myslím celkem zřetelné z řádků minulých. Stejně zřetelné je myslím i to, že Lego, ve svojí počítačově interaktivní podobě, spadlo do toho správného klína. Traveller´s Tales znovu ukazují, že Lego je i jejich milovanou...

88%
Recenzeher.eu
1. 6. 2011
Souhrnně můžeme říci, že titul LEGO Pirates of The Caribbean – The Videogame, jak zní jeho oficiální název (u nás ale vychází s profesionální lokalizací), je zkrátka pecka. Díky svému potenciálu, humoru i prosté hratelnosti dokáže hráče rychle a na dlouho zaujmout. Zpracování příběhů čtveřice filmů je zčásti věrnou kopií, z části ale naprostým smyšlením vývojářského teamu a je to dobře.

80%
GameSite.sk
31. 5. 2011
Myslím si, že autori perfektne pokračujú v nastavenej kvalite predošlých LEGO dielov a ani pri využití licencie Pirátov z Karibiku nešliapli vedľa. Hra je zábavná, humorná, príjemná oddychovka a čo je najlepšie, zabavia sa ako malí, tak aj veľkí (rozhodne poteší aj česká lokalizácia). Jedinou škodou je, že naplno si zahrajú iba ak poznajú filmovú predlohu.

7,5/10
hry.Sme.sk
22. 5. 2011
LEGO: Piráti z Karibiku sú kvalitnou hrou. Napriek tomu, že sa vám môže zdať titul príliš infantilný, dokáže zabaviť a zaujať i náročnému hráča práve pre jeho chytľavosť.

70%
GamePark
13. 5. 2011
Je pravdou, že některé chvilky svou zábavností kolísají a dokonce mohou být otravné, povětšinou se však budete královsky bavit, ostatně jako to bylo i u předchozích her. Jenže třeba LEGO Harry Potter Years 1-4 byl o něco složitější a slušelo mu to o něco více. Až budete se svým synkem přemýšlet nad nějakou hrou s kooperací, jenž by bavila vás oba, s tímto kousek nesáhnete vedle. Můžeme ho i přes jisté...

4/5
Hrej.cz
11. 5. 2011
Na poměry LEGO her docela komorní, o to víc však kompaktní a designově důmyslný herní zážitek. Spíš než akčními souboji a epickými bojišti bodují Piráti z Karibiku úžasným level designem a nepolevujícím přívalem originálních nápadů.