Hodnoceniher.cz

LEGO City Undercover: The Chase Begins

58%

Průměr z 4 recenzí
#3ds #akční #sandbox

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Zing
14. 7. 2013
Pokud patříte mezi příznivce Lego her, hledáte na 3DS hru v otevřeném prostředí a nepotřebujete složitý příběh, i přes řadu chyb vám můžu Lego City Undercover směle doporučit. Ostatní však varuji, v tomhle případě žádné veledílo nečekejte.

5/10
Hrej.cz
26. 5. 2013
Nadějný titul, který narazil na limity handheldu a megalomanské plány autorů. Hraje se dobře, avšak obal a forma podání je ohromným zklamáním.

6/10
Konzolista.cz
8. 5. 2013
Ačkoliv okoukané hopsací sekvence a zcela banální interakce s prostředím nejsou něčím, co by vás u hry mělo udržet, dobrá plynulost hraní, neustálý přísun nových úkolů a tisíce předmětů a oblečků k sebrání se snadno postarají o to, abyste konzolku jen tak neodložili. The Chase Begins ale mělo být mnohonásobně lepší. Tohle měla být hra, která by hráče alespoň na pár měsíců odtrhla od snění o novém přenosném...

5/10
Tiscali Games
8. 5. 2013
Z kouzla původního titulu zůstalo skutečně málo. Humor prořídl, hratelnost je trhána na kusy technickými nedostatky a herní náplň, ač se to snaží vývojáři maskovat, ve skutečnosti není kdovíjak rozmanitá. V tomto případě byste se neměli nechat zlákat myšlenkou, že se jedná o prequel pro výbornou hru, protože výsledek je v nejlepším případě průměrný.