Hodnoceniher.cz

LEGO Batman 2: DC Supeheroes

76%

Průměr z 8 recenzí
#pc #adventury #xbox 360

Recenze

9/10
GamesWEB.sk
1. 8. 2012
Hru som začínal hrať s nechuťou, ktorá sa postupne prerodila v záujem, neskôr som sa pristihol, že sa pri hraní výborne bavím a ku koncu som sa nevedel dočkať, kedy sa dostanem z práce domov, aby som mohol pokračovať v Batmanovi. Je to naozaj výborná hra, a dúfam, že nasledujúce Lego tituly si z nej zoberú príklad a vytvoria podobne zaujímavé a zábavné Lego svety.

75%
GameSite.sk
29. 7. 2012
Lego Batman 2 je novým prírastkom do série, ktorá pre mnohých hráčov buď stagnovala, alebo ich prestala zaujímať. Fanúšikovia predošlých LEGOhier sa vďaka novinkám môžu bez váhania do hry pustiť a okrem vecí, na ktoré sú zvyknutí budú taktiež príjemne prekvapení už zmienenými novinkami.

8/10
Tiscali Games
23. 7. 2012
Jedna z nejlepších LEGO her které doposud vyšly, protože se vyhýbá nedostatkům předchozích titulů, oživuje dění dabingem postav a zároveň plně využívá potenciál batmanovského universa.

7/10
Sector.sk
14. 7. 2012
Nemáte ešte darček za vysvedčenie? Máte doma školáka na druhom stupni aspoň so základnými znalosťami angličtiny? Prípadne sa po večeroch túžite vyblázniť v koži Batmana alebo Supermana a nakopať pár zločineckých zadkov? LEGO Batman 2 je tu pre vás, ale veľké zmeny oproti ostatným hrám z tejto série neočakávajte.

6/10
Eurogamer.cz
10. 7. 2012
LEGO Batman 2: DC Super Heroes recykluje standardní LEGO hratelnost se všemi svými klady i zápory, kterou dobře známe již mnoho let, a vkusně ji obohacuje vlastním příběhem i otevřeným herním světem. Jde o dosud největší kostičkový titul vůbec, což s sebou však nese i dosud největší množství technických problémů, které z druhého Batmana až příliš často dělají neskonale frustrující a nevděčnou záležitost....

8/10
Hrej.cz
10. 7. 2012
Batman se vrátil... a vzal si sebou celou Ligu Spravedlnosti. Nejenže poprvé promluvil, ale navíc vám otevřel bránu do Gothamu, který je zcela k dispozici k vašemu zběsilému řádění.

8/10
Zing
4. 7. 2012
Celkově se ale LEGO Batman 2: DC Super Heroes povedl, nápad na vzkříšení Batmana a spojení několika superhrdinských sérií byl rozhodně trefa do černého. Jde o další kvalitní LEGO hru, která dokazuje, že se tvůrci z TT Games dokážou aspoň v něčem poučit ze svých chyb, a že je v sérii stále místo pro novinky. Jde o po všech směrech vymakanějšího prvního Batmana, jenž je na tom ve všem lépe. Ještě kvalitnější...

70%
Bonusweb
28. 6. 2012
Další titul ze série LEGO je venku. Už ani nevíme kolikátý. Tentokrát tu na nás kromě samotného Batmana čeká i celá řada dalších známých komiksových hrdinů.