Hodnoceniher.cz

LA Cops

54%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #akční #kooperace #ps4 #windows #mac #id@xbox #la cops #team 17 #xbox live #xbo #team17 digital #modern dreams #pc #xbox one

Recenze

5,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Nie zrozumcie mnie źle - to nie jest słaba gra. Ona po prostu nie spełniła oczekiwań, jakie w niej pokładałem, a których nabrałem czytając opis i oglądając trailery. Nawet wspomniane przerywniki filmowe nie są najgorsze, a fani starego, policyjnego kina akcji odnajdą tu coś dla siebie. Jednak według mnie czternaście euro za produkcję, którą szybko się ukończy i niekoniecznie da tyle frajdy, żeby powtarzać...

6/10
Tiscali Games
2. 7. 2015
Perfektní sbírka policejních klišé, která pobaví svou nadsázkou i grácií, s jakou přiznává své inspirační zdroje. Bohužel jde pouze o slušivý obal, nikoli hru samotnou. Ta totiž svému potenciálu navzdory nabízí spíše průměrnou akční zábavu, která se utápí v neustálém aplikování jediného principu.

6/10
XboxWeb.cz
25. 3. 2015
Jak jste z recenze asi pochopili, LA Cops se nepovedli. Víc než zábavu jsem u hraní pociťoval něco jiného, zejména vztek a frustraci z neustálého umírání a opakování. Kdyby vše fungovalo, jak má, bylo by to fajn, ale na kdyby se nehraje. Jediný, koho by snad něco takového molo bavit, jsou milovníci skutečných výzev a příznivci sebetrýznění, protože ostatní se této hře raději vyhnou.

2/5
HardcoreGamer
14. 3. 2015
Despite exhibiting cool charm and unique aesthetics, LA Cops is ultimately a bland twin-stick shooter that does the bare minimum in gameplay and design. The execution of the mechanics and the AI is inconsistent and seriously dampens the gameplay. As far as indie titles on the Xbox One go, there is a ton coming out this year, and LA Cops is one game that can safely be ignored for better things.