Hodnoceniher.cz

Kona

72%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #survival #adventura #windows #mac #adventure #parabole #dobrodruzne #simulator #steam

Návody, cheaty

Recenze

6,5/10
Gaming professors
9. 8. 2021
Kona je vkusný chodicí simulátor, který se snaží kombinovat survival prvky s detektivní point and click hratelností. Vzhledem k tomu, že se hra odehrává prakticky během jednoho dne a jedné noci, vám však budou určité prvky v některých chvílích připadat spíše svazující. Po stránce hratelnosti ale jedná o velmi příjemné dílo s možnostmi řešit hádanky. Poslední část hry, která měla opravdu náboj a atmosféru,...

4/5
Hrej.cz
18. 5. 2017
Slibný start napínavého epizodického vyprávění se neobešel bez chyb, jako vstup do tajemného příběhu však funguje takřka na výbornou.

6/10
Tiscali Games
20. 4. 2017
Detektivní adventura se spoustou papírově zajímavých herních prvků, které ale nejsou dodělané, popřípadě smysluplně využité. Výsledkem je solidní hra se zajímavou atmosférou, které by prospělo, kdyby s ní tvůrci strávili více času. Dojem snad napraví plánované další hry - části.

80%
Bonusweb
16. 4. 2017
Soukromý detektiv Carl Faubert přijíždí do bezútěšného severního Quebecku, aby řešil případ, na který do smrti nezapomene. A vy, pokud máte rádi netradiční adventury, nejspíše také ne.

77%
GameStar.de
21. 3. 2017
Kona bietet einen gelungenen Mix aus Survival-, Mystery- sowie Krimi-Elementen und macht Lust auf die nächsten Serien-Teile.