Hodnoceniher.cz

Knack 2

73%

Průměr z 9 recenzí
#playstation 4 #fantasy #plošinovka #kooperace #ps4 #ps4 pro #knack 2 #sony #sony interactive entertainment #sie japan studio

Recenze

7/10
Tiscali Games
11. 10. 2017
Hříchy mládí z předchozího dílu opravuje Knack jen zčásti, ale navzdory všem drobným nedostatkům nabízí publiku zábavnou hratelnost a milé zpracování. Pro rodinné hraní nebo na odreagování je to skvělá volba.

3,5/5
HardcoreGamer
8. 9. 2017
During the later stages of Knack II, the titular hero says, “We all make mistakes. What matters is what you do next.” Knack II addresses some of the previous title’s mistakes, pushing forward the combat depth and enhancing the satisfying loop of gradually overpowering the world around the player through size management. Unfortunately too many of the past mistakes remain, including an unapologetically...

85%
Czechgamer.com
6. 9. 2017
Knack nám dospěl, odstranil největší mouchy a přidal na hratelnosti. Dejte mu ještě jednu šanci!

2/5
Hrej.cz
6. 9. 2017
Knack II napravuje některé z chyb originálu, oslnit však nedokázal ani napodruhé. Tomuto chlapíkovi zkrátka něco chybí a jen výraz ve tváři to bohužel nebude.

80%
Bonusweb
6. 9. 2017
Pokud vás launchový titul Knack na PlayStation 4 minul, mrkněte na rámeček a před dvojkou si ho zahrajte. I když nejde o novinku, pořád je to kvalitní hra, na kterou dvojka hladce navazuje. Už před čtyřmi roky nám prapodivný tvor Knack stvořený z relikvií uhranul a teď se vrátil v plné polní v ještě uhlazenějším pokračování. Občas mu nějaké ty kostičky upadnou, ale nezahrát si tuhle gamesu by byla...

Eurogamer.cz
5. 9. 2017
Jednoduchá mlátička pro začínající hráče. Zkušenější nepotěší nízká obtížnost bojů i hádanek a nezajímavost příběhu. Bez medaile.

8,3/10
Game Informer
5. 9. 2017
A sequel no one expected to see, yet everyone should consider playing.

7/10
Zing
5. 9. 2017
Knack 2 rozhodně není dokonalou hrou, ale předvádí velmi dobrý level design ve spojení se zábavnými prostorovými puzzly. Mladší hráče potěší přístupnost a dobrodružný příběh, dospělí naopak ocení robustní soubojový systém, který nabízí na vyšší obtížnost pořádnou výzvu.

8,3/10
Centrum Her
5. 9. 2017
Kvalitná "pixarovka", pri ktorej sa budete baviť, či ste mladší, alebo starší. Ak sa vám páčil prvý diel, nemali by ste váhať siahnuť aj po druhom. Hra totižto opravuje chyby a pridáva viaceré novinky, ktoré hru poriadne oživujú a pomáhajú bojovať proti stereotypu, ktorý odrádzal mnoho hráčov pri prvom diely.