Hodnoceniher.cz

Kingdom: Two Crowns

85%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #nintendo switch #switch #strategie #rollenspiel #aufbau-strategie #raw fury #noio

Recenze

4,5/5
Nbase
28. 2. 2019
Kingdom Two Crowns splnilo to, co jsme očekávali od dalšího dílu poměrně dobře. Pixelové vizuály a hudba jsou opět velmi povedené, hratelnost je stále skvělá a dokáže udržet velmi dlouho, a kromě toho jsme konečně dostali multiplayer, ve kterém je hra ještě větší zábava. Pořád zůstává pár much v podobě nemožnosti přímo poručit poddaným, framerate také nepatří k těm nejvyšším. Oproti předchozímu dílu...

9/10
GamePark
22. 1. 2019
Pokud patříte mezi milovníky pixelartových her, určitě znáte Kingdom, a pokud ho neznáte, tak byste to měli co nejdříve napravit. Jedná se totiž o skutečný klenot. Tak či tak, neměli byste minout nový díl s podtitulem Two Crowns, jenž vyšel na 11. 12. 2018 na PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

4/5
Hrej.cz
7. 1. 2019
Třetí iterace minimalistické strategie toho moc na základech nemění. Přesto je v Kingdom: Two Crowns snadné propadnout na dlouhé hodiny kralování z koňského hřbetu a chillování u nádherné pixelartové grafiky.

81%
GameStar.de
19. 12. 2018
Hinter Pixel-Optik, 2D-Perspektive und minimalistischer Steuerung verbirgt sich ein erstaunlich komplexes Strategiespiel.