Hodnoceniher.cz

Kill It With Fire

76%

Průměr z 4 recenzí
#pc #macos #linux #web #indie #tinybuild #kill it with fire #casey #úroveň #hmyz #zbraně #plamenomet #šuplík #pavouk #akční hry #dobrodruzne #kooperativní #nenáročné #nezávislé #rodinné #sandbox #simulator #vtipné hry

Recenze

8/10
Gaming professors
24. 12. 2021
Když vás už nebaví zabíjet bezduchá NPCčka ve střílečkách nebo lovit toho kance v zakázaném lese, ale přece byste si rádi ulovili nějakou tu potvoru, není nic lehčího než si koupit toto.

7,5/10
Sector.sk
30. 9. 2020
Je zaujímavé, koľko zábavy sa dá vytrieskať z obyčajného zabíjania pavúkov. Množstvo zbraní aj rozličných druhov pavúkov, ktoré vás budú znechucovať zakaždým iným spôsobom, je zárukou dobrej zábavy. Len je škoda, že hru dohráte za jeden dlhší večer a to aj vtedy, ak sa pokúsite nájsť všetky vylepšenia a splniť všetky výzvy. Práve dĺžka hry je nakoniec najväčším kameňom úrazu. Možno by hre ešte pristal...

7/10
Doupě
28. 8. 2020
Kill It With Fire není žádný megalomanský projekt a ani se jím nesnaží být. Zkrátka vás má zabavit na pár hodin, a to se mu i přes drobné chyby daří. Prostředí je nápadité a s pavouky se můžete vypořádat spoustou různých způsobů. Jako oddechovka jistě poslouží dobře. Jen nedoporučujeme praktikovat způsoby ze hry při likvidaci pavouků v reálném světě. Nemuselo by to totiž dopadnou vůbec dobře. 

8/10
IndianTV
15. 8. 2020
Kill It With Fire je velmi vtipný zážitek pro každého, kdo chce upustit trochu páry. Žádný složitý příběh ani mechaniky, jen spousta pavouků, zbraní a výzev.