Hodnoceniher.cz

Kid Icarus: Uprising

86%

Průměr z 7 recenzí
#3ds #akční #handheld #wiiu

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Eurogamer.cz
9. 9. 2012
Pokud překousnete velmi zvláštní ovládání, budete si užívat skvělou akci, která nemá na Nintendo 3DS v podstatě konkurenci. Budete se stále vracet do úrovní, abyste našli všechny tajné místnosti a díky možnosti volit z deseti stupňů obtížnosti zároveň dosáhli co nejlepšího skóre. A až dokončíte single, skočíte rovnýma nohama do multiplayeru. Nebo se budete trápit, jako já, a Kid Icarus: Uprising po...

Eurogamer.cz
7. 9. 2012

9/10
Tiscali Games
19. 4. 2012
Vynikající hra, která je sice plná kýče, ale zpracovaného takovým způsobem, že je to vlastně jedna z jejích silných stránek. Vypadá skvěle, hraje se ještě líp, a i když ráda zabíjí zápěstí, nikdo z vás by ji neměl minout.

8,5/10
Sector.sk
13. 4. 2012
Kid Icarus: Uprising najlepšie vystihuje slovo variabilita a je jedno, či hovoríme o leveloch, nepriateľoch, grafickom spracovaní, hrateľnosti, zbraniach, dokonca zvukoch.

88%
Bonusweb
13. 4. 2012
Že se andělé neuchylují k násilí? Pit vám ukáže, že když začne zbrojit podsvětí, rozhodně se nebude chovat jako žádný andílek.

90%
GameSite.sk
5. 4. 2012
Masahiro Sakurai a jeho tím odviedli kus kvalitnej práce. Priniesli na svet hru s intenzívnou, neutíchajúcou akciou, okorenenou vtipnými dialógmi a sršiacou originalitou na každom kroku. Ak sa prehryziete cez nepraktické ovládanie, tak sa zaručene budete baviť. Kid Icarus: Uprising je povinnosť pre všetkých majiteľov Nintenda 3DS a tí, čo konzolu ešte nemajú, tak k jej kúpe je toto jeden z dôvodov.

9/10
Konzolista.cz
4. 4. 2012
Je málo her, které si vás udrží u sebe od začátku do konce díky vybroušené hratelnosti, chytře napsanému příběhu a výbornému humoru. Kid Icarus: Uprising je bezesporu jednou z nich. Jen těžko byste hledali na Nintendu 3DS lepší střílečku, nabízející větší zábavu. Kid Icarus: Uprising je naprostou nutností pro všechny, kteří nejnovější kapesní konzoli od Nintenda vlastní. Jde ale rovněž o jednu z her,...