Hodnoceniher.cz

Kholat

59%

Průměr z 8 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #horor #adventura #indie hra #ps4 #windows #imgn.pro #kholat #lokalizace #xbox #adventure #headup games #mgn.pro #imgn.pro #pc

Recenze

6,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Koniec końców twórcy w pewien sposób powtórzyli dzieło Diatłowa i jego kolegów. Plan był ambitny, ale nie wypalił w stu procentach. Niemniej jednak grę jestem w stanie polecić osobom, które lubią bawić się w eksplorację mapy i odkrywanie kolejnych elementów prowadzących do zakończenia. Jest w Kholacie coś ze Slendera. Czy to pochwała, czy obraza, musicie zadecydować sami.

7/10
XboxWeb.cz
20. 6. 2017
Ďatlovův průsmyk asi navždy zůstane opředen tajemstvím, a kdo ví, třeba právě tahle interpretace je ta, nejblíže pravdě. Třebaže mi výběr zrovna tohoto vysvětlení úplně nesedl, bloumání po Mrtvé hoře jsem si užíval s každou sněhovou vločkou, která padla na zem. Části příběhu postavené na skutečných událostech mají v kontrastu s mrazivou přírodou dostatečnou hloubku a zbytek jednoduše musíte přijmout...

50%
Czechgamer.com
13. 3. 2016
Kholat nedokáže udržať atmosféru, zato ponúka kopu chýb a poriadnu dávku nelogičnosti

5/10
Tiscali Games
12. 6. 2015
Průzkumnický horor inspirovaný skutečnými událostmi se skvělou mrazivou atmosférou. Čistě herně jde však bohužel o pouhý průměr.

2,5/5
HardcoreGamer
12. 6. 2015
Kholat quite likely captures what it would be like to be lost in the snowy mountains, but games are meant to be enjoyed, not merely ‘survived.’ With such an interesting story and a great narrator, Kholat truly dropped the ball in what could have been a great narrative, instead delivering nonsense dialogue and an incomprehensible plot.

Eurogamer.cz
11. 6. 2015
Krásná na omak s chutí nevalnou. Hra, která toho chtěla předvést tak moc, až zapomněla přidat špetku zábavy. Bez medaile.

65%
GameStar.de
10. 6. 2015
Optisch und akustisch eindrucksvoller Trip durchs Uralgebirge. Aber enttäuschende Geschichte und nahezu kein Horror im Gruselspiel.

6/10
Zing
6. 6. 2015
Kholat je celkem vydařená hororová adventura, která však není schopna plně využít potenciál, který v základu má, což je rozhodně škoda. Djatlovuv příběh by si zasloužil rozhodně lepší závěr.