Hodnoceniher.cz

Katamari Damacy REROLL

68%

Průměr z 5 recenzí
#pc #nintendo switch #plošinovka #logická #windows #switch #playstation 4 #xbox-one #ps4 #bandai namco

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Sector.sk
22. 12. 2020
Ak by som mal Katamari Damacy REROLL vyčítať ešte nejaké veci, určite by to bola aj rezignácia na snahu nejako hru zmodernizovať. Menu je trošku ťažkopádne, hru musíte ukladať manuálne a aj ovládanie a kamera by sa podľa mňa dali riešiť trošku modernejšie, no zároveň by si zachovali svoj typický štýl. Nie je to veľká chyba, ale kričí z toho rok 2004. No a tým by som asi aj skončil. Táto staromódna...

5/10
GamePark
15. 12. 2020
Kdo si pamatuje původní Katamari Damacy, může si bez cavyků přiznat, že není právě nejmladší. Původní díl vyšel v roce 2004 a to exkluzivně na Playstation 2. Postaralo se o něj studio Now Production. To sídlilo v Osace a hlavní slovo při tvorbě Katamari Damacy měl jeho duchovní otec Keita Takahashi. Jeho jednoduchý koncept sedl nízkorozpočtové hře jako ulitý a zároveň dokázal zabavit na dlouhé hodiny.

3/5
Hrej.cz
27. 8. 2019
Katamari Damacy REROLL je jako dobře vycíděný exponát v muzeu. Dnes by se už nevyráběl, ale vypadá dobře a díky péči stále funguje na jedničku. Nakonec ho spíš ocení pamětníci a fajnšmekři, protože pro všechny ostatní je už přežitý.

7/10
Tiscali Games
9. 4. 2019
Kdo by řekl, že válení kuličky bude taková zábava. Škoda, že se jedná jen o první díl z PS2 s přepracovaným vizuálem a nedočkali jsme se žádného vylepšení z některého pokračování.

4/5
HardcoreGamer
17. 12. 2018
Katamari Damacy Reroll is just as fun today as it was fourteen years ago. The game can be completed in around six hours but offers a lot of replay in trying to capture all the different items hidden throughout the world. There aren’t any noticeable upgrades or new features included, but honestly it doesn’t really need any. Katamari Damacy was a unique and bizarre game that offered simple fun in lieu...