Hodnoceniher.cz

Joan of Arc

61%

Průměr z 8 recenzí
#pc #akční #windows #akce #arc #inflace #zajímavá kombinace #řeč #zajímavá myšlenka

Recenze

6/10
LEVEL
1. 1. 2010
Celkem stereotypní mlátička ze středověku, která si hraje na mix RPG a strategie, Trevore Chane, příště se víc snaž!

79%
GameStar.cz
8. 5. 2004
Ačkoliv v nás tento titul zpočátku vzbuzoval značnou dávku skepse, postupně se z něj vyvinul zábavný, i když historicky velmi nepřesný a zjednodušený kousek. Velké minus bychom dali autorům jen za absenci multiplayeru.

4/10
Doupě
2. 3. 2004
Joan of Arc je opravdu nepovedenou hrou. Myšlenka není špatná, ale výsledkem není to, v co jsem doufal – zajímavá kombinace akce a strategie.

4/10
Doupě
1. 3. 2004
Přestože se obecně snažíme přinášet vám více publicistiky než jiné servery, většinou ji prezentujeme bez přidávání vlastních politických a společenských názorů. Tentokrát jsme však museli. Argumenty slečny Matyldy Zubaté z Institutu CHJHAS (Chlapi jsou hnusní a smrdí) nás naprosto přesvědčily. ŽENY JSOU VE HRÁCH DISKRIMINOVÁNY! Chcete důkazy?

6/10
Tiscali Games
1. 3. 2004
Nepříliš zajímavá hra na motivy příběhů Johanky z Arky, která se sice pokusila o netradiční směsici žánrů, ale z hlediska hratelnosti pokulhává a i celkově obsahuje mnoho zbytečných více či méně podstatných chyb a chybiček.

63%
Tiscali Games
1. 3. 2004
Nepříliš zajímavá hra na motivy příběhů Johanky z Arky, která se sice pokusila o netradiční směsici žánrů, ale z hlediska hratelnosti pokulhává a i celkově obsahuje mnoho zbytečných více či méně podstatných chyb.

89%
Gamecenter (pozastaven)
25. 2. 2004

55%
Bonusweb
25. 2. 2004
Strategické prvky byly zřejmě díky konzolím značně redukovány a s trochou nadsázky jsou zbytečné. Akce s RPG prvky není špatná, jen moc brzy upadá do stereotypu, jenž je způsoben jak nepříliš propracovaným bojovým systémem, tak prakticky pořád stejně se chovajícími nepřáteli.