Hodnoceniher.cz

Iron Harvest: Operation Eagle

76%

Průměr z 4 recenzí
#strategie #echtzeit-strategie #deep silver #king art games #iron harvest: operation eagle #martin deppe #pc #pc #ps4 #xbox-one

Recenze

8/10
Gamebro
21. 6. 2021
Války neodmyslitelně patří do lidských dějin. Ať už se jedná o ty nejhorší časy pro celý svět, tak sebou vždy přinesly neuvěřitelný technický pokrok. Po ukončení válečného zápolení se všechny nové technologie použité pro získání výhody ve válce využijí i v civilním sektoru. Ale co kdyby již v první světové válce měli trošku větší technický progres?

7/10
Sector.sk
17. 6. 2021
Ak vás Iron Harvest bavil doteraz, bude vás s novým prídavkom baviť aj naďalej. Príjemná americko-arabská kampaň slušne odsýpa a nové letecké jednotky pridávajú do hry pokročilé taktické možnosti. Len je škoda, že popritom tvorcovia nevyladili nedostatky, ktoré vyrušovali už v pôvodnej hre. A možno tá cenovka mohla byť ešte o niečo nižšia. V podstate už k tomu niet veľmi čo dodať.

7/10
Respawnpoint
16. 6. 2021
Iron Harvest i se svým rozšířením Operation Eagle rozhodně nahradil, na co jsem neměl v poslední době čas a určitě v něm tak bude ještě nějaký ten čas pokračovat. Jak jsem řekl, obsahuje několik pro mě unikátních prvků a rozhodně obstojí jako slušný RTS titul, který nás do budoucna určitě obohatí dalšími DLC a snad i pokračováním. Svým způsobem mi hra připomněla začátky u Warcraftu 3, s nímž má jisté...

84%
GameStar.de
27. 5. 2021
Die neuen Flugeinheiten fügen sich gut in die Spielmechanik ein. Starke neue Kampagne, aber schwächere Zwischensequenzen als im Hauptspiel.