Hodnoceniher.cz

In Sound Mind

65%

Průměr z 3 recenzí
#akční #xbox series x/s #adventura #horor #in sound mind #xbox #recenzia na pc verziu #pc #ps5 #switch

Recenze

6,5/10
Sector.sk
11. 1. 2022
Technické spracovanie na tom nie je až tak zle, aby sme prevracali očami, no ťažko čakať čo i len dvojáčkové vizuálne orgie ako v prípade v úvode uvedených harcovníkov hororu. Unity je silný, ale obmedzujúci nástroj. Skôr než fotorealistickejšie technické spracovanie by sme privítali bohatšie prostredie, ktoré je často prázdne alebo je obsah príliš generický, takže svoje okolie po pár minútach prestanete...

7/10
IndianTV
23. 11. 2021
In Sound Mind je celkem průměrným titulem. Obsahuje spoustu zajímavých a zábavných částí, ale stejně tak i dost chyb a problémů. V žádném případě se nejedená o horor, ani o ten nejhladší herní zážitek, ale pokud hledáte něco, co vám dá nový pohled na klasické indie horory, jste na správném místě.

6/10
XboxWeb.cz
18. 10. 2021
In Sound Mind nabízí zajímavá herní prostředí s promenujícími se mechanikami, které oživují tradiční žánr hororových adventur, příběh má zajímavé vyústění s potenciálem pro opakované hraní a zpracování nepřítel je vcelku kreativní. Nevýhodou je horší technická kvalita, přítomnost pouze na konzolích nové generace a smutný fakt, že autoři nedokázali udržet tíživou hororovou atmosféru po celou dobu hry.