Hodnoceniher.cz

Immortals Fenyx Rising: A New God

70%

Průměr z 2 recenzí

O hře

Rozšiřte své nesmrtelné dobrodružství Fenyx Rising s tímto prvním DLC o epická dobrodružství a hádanky! Ve hře „Nový bůh“ hrajte jako Fenyx, abyste překonali zkoušky bohů Olymposu. V těchto zkouškách Fenyx zdokonaluje své zbožné síly a hledá způsoby, jak se stát ještě silnějšími, když se snaží získat místo ve vnitřním kruhu Pantheonu.


Recenze

8/10
Respawnpoint
9. 2. 2021
Rozšíření A New God pro hru Immortals: Fenyx Rising k nám dorazilo v téměř nezdolné kondici. Té vévodí vizuální zpracování, kvalita jednotlivých Zkoušek a opět nekompromisně návyková hratelnost. Tentokrát jsme se ale nevyhnuli nějakým těm vadám na kráse. Expanzi chybí větší pestrost a hlavně pro původní hru toliko typické prupovídky dvojice vypravěčů. Kromě těchto mušek ale musím toto DLC doporučit...

6/10
Alza
5. 2. 2021
Immortals Fenyx Rising bylo jedním z nejpříjemnějších překvapení loňského roku, ještě větším překvapením je však skutečnost, že autoři v A New God zahodili to nejlepší z původní hry. Pokud po přečtení recenze jste v pořádku s tím, co rozšíření obsahuje, klidně si ho pořiďte. Pro většinu fanoušků původní hry ale půjde spíše o mírné zklamání.