Hodnoceniher.cz

Immortal: Unchained

55%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #sci-fi #rpg #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #x1 #immortal unchained #hardcore #post-apo #xbox #rollenspiel #action-rollenspiel #sony interactive entertainment #toadman interactive

Recenze

70%
Czechgamer.com
24. 3. 2019
Solidní hra, která potrápí i náročné masochisty. Zajímavý námět podkopán problémy s UI a vyvážeností.

5/10
Zing
3. 10. 2018
Nepříliš povedený Dark Souls klon, který se sice snaží inovovat osvědčenou formuli, ani hromada střelných zbraní ovšem nezachrání vcelku nudnou hratelnost.

64%
GameStar.de
23. 9. 2018
Passable, aber insgesamt zu beliebig geratene Shooter-Variante der bekannten Soulslike-Formel, die das Genre mit Fernkampf-Fokus auflockert.

4/10
Tiscali Games
17. 9. 2018
Soulsovka, jejíž autoři nepochopili základní pilíře žánru. Obtížnost v jejím podání jde ruku v ruce s neférovostí a frustrací. Balí se do špatných designových rozhodnutí a opírá se o palné zbraně, které měly být esem v rukávu, ale namísto toho táhnou zážitek ke dnu. Pokud jste ještě neměli tu čest, kupte si raději Bloodborne.

5/10
XboxWeb.cz
15. 9. 2018
Tento hrdinský epos se do herní historie příliš neotiskne. Přijde pár bouří, na jeho místě vyrostou příběhy nové a vězeň, pasovaný na spasitele, zůstane jen mlhavou vzpomínkou. Koncepčně mohl být Immortal: Unchained skvělou hrou, ale výsledek má ambice sotva na průměr. Soubojům chybí širší přístup, bossům větší nápaditost a herním světům lepší optimalizace. Hratelnost sice dokáže zaujmout, ale vždy...