Hodnoceniher.cz

HUMAN FALL FLAT!

75%

Průměr z 3 recenzí
#ios #adventura #logická #xbox-one #human fall flat #xbox live #pc #curve digital

Recenze

GamePark
13. 7. 2017
Tenhle mimořádně kreativní počin má na triku finské studio No Brakes Games. Jde teprve o jejich druhou dokončenou hru mířenou na PC. Není divu, vždyť nezávislé studio vzniklo až roku 2012. Zájemci mohou navštívit oficiální stránky zde. Nyní se ale již podívejme na samotnou hru.

8/10
XboxWeb.cz
9. 5. 2017
Human Fall Flat mě hodně mile překvapilo svou variabilitou a nápaditostí v herních úrovních a jednotlivých hádankách, kdy žádné řešení není vyloženě špatně. Určitá nelinearita má taktéž své kouzlo, a hlavně díky ní se k hraní můžete vracet. Kamera a ovládání není sice úplně dokonalé, ale i tak Human Fall Flat nabízí výtečnou zábavu. Kdo má rád tento typ her, padání na placku si prostě zamiluje.

3,5/5
HardcoreGamer
31. 7. 2016
Human: Fall Flat is weird and it embraces its oddity enough to make it worth a full playthrough. Sure, its puzzles can become cumbersome to the point where they fight against its goofiness and it’s a really a bummer that there aren’t more dumb things to interact with in each stage, but if you’re looking for a novel distraction in the midst of a summer lull, you could do a lot worse than Human: Fall...