Hodnoceniher.cz

Heroes of Might and Magic 3 HD Edition

58%

Průměr z 4 recenzí
#pc #strategie tahová

Recenze

50%
GamePark
1. 3. 2015
Sama o sobě sice může být dokonalá a vychutnat by si jí měl alespoň jednou v životě skutečně každý hráč, proč se nicméně snižovat k verzi, která nenabízí veškerý obsah a obsahuje ještě více bugů než originál, když si můžete nainstalovat ten a obdařit jej pár módy od nejvěrnějších fanoušků, které hru na rozdíl od této edice skutečně vylepšují?

2,5/5
Doupě
8. 2. 2015
Hodnocení je proto takové jaké je a ti, kteří trojku ještě nehráli si klidně připočtou k výslednému hodnocení tři body, jelikož pro nezasvěcené a tímto světem nedotčené hráče se jedná stále o skvělý herní zážitek. Pro herní veterány se nic nemění. A to je zatracená škoda.

6/10
Tiscali Games
29. 1. 2015
Heroes of Might & Magic III navzdory léta opomíjeným chybkám a mírnému zastarání stále táhne jako kdysi. Pokud však nepatříte mezi úplné nováčky nebo nejste vyloženě povrchně založení, bohatě si vystačíte se starou Complete edicí. Veterány by navíc mohla tato okleštěná verze klidně i urazit.

7/10
Zing
29. 1. 2015
Jste-li dlouholetý fanda série co si rád zavzpomíná nebo jste ještě neměli tu čest s touhle legendou, je právě pro vás HD edice stvořena. Vadí-li vám absence datadisků či vám tahové strategie nic neříkají, dejte raději ruce pryč.