Hodnoceniher.cz

Her Story

86%

Průměr z 7 recenzí
#pc #ios #android #macos #adventura #detektivka #ipad #iphone #windows #mac #sam barlow #adventure #grafik-adventure #sam barlow #her story #pc #ios

Návody, cheaty

Recenze

8,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Her Story wymaga przede wszystkim cierpliwości i... mózgu. Mnie troszkę zabrakło obu. Jeśli podejść do tego jak do logicznej łamigłówki, potrafi być niesamowicie wynagradzające, gdy samemu się coś zrozumie lub nagle połączy jakieś pozornie nieistotne fakty. Ale jeśli nie ma się w sobie wystarczająco dużo wytrwałości, to można - tak jak ja - złamać się jeszcze w trakcie, wejść na forum, i skonfrontować...

82%
GamePark
12. 9. 2015
Musím se hned z kraje přiznat, že dle prvního popisu a dostupných obrázků, se mi tahle hra zdála být poněkud nudná. Přesto je snad každému hráči zřejmé, že se jedná o něco naprosto nového, nezvyklého a neokoukaného. A právě to je v dnešní době natolik vzácné a ojedinělé, že jsem se rozhodl investovat asi 170 Kč a vrhl se přímo doprostřed herního dění. Zda poplatku nelituji, se dozvíme za malou chvíli.

9/10
Tiscali Games
24. 8. 2015
Dokonalá sbírka videí, které nic nechybí, ani nic nepřebývá. Tvůrce dosáhl dokonalého minimalismu a s jedinou herečkou rozehrává zážitek, který bude vaším vlastním unikátem.

4,5/5
HardcoreGamer
2. 7. 2015
It takes games like Her Story to allow us to step back, realize what innovation and uniqueness actually look like and actually define what special is. This isn’t the type of game that will push your reflexes to the brink, but let’s be fair, not every game has to do that. Her Story shows us that the best puzzles are the ones that allow us to use our brains in ways we never have before; it proves that...

8,5/10
Game Informer
26. 6. 2015
In Her Story, you search a crime database to find answers regarding a husband's disappearance. The tale is more gripping than we ever expected. 

8,5/10
Game Informer
26. 6. 2015
In Her Story, you search a crime database to find answers regarding a husband's disappearance. The tale is more gripping than we ever expected. 

85%
GameStar.de
25. 6. 2015
Ungewöhnliches und ungewöhnlich gut funktionierendes Genre-Experiment. Her Story ist perfekt für passionierte Videospiel-Detektive.