Hodnoceniher.cz

Hell Let Loose

78%

Průměr z 4 recenzí
#pc #pc #pc #pc #akční hry #early access #multiplayer #rts #střílečka #survival #druhá světová válka #fps #realistická #black matter

Recenze

8/10
IndianTV
13. 9. 2021
Hell let Loose není hra pro každého, je to ale skvělý zážitek, který stojí zato. Obtížnost krásně balancuje někde na hraně arkády a simulace. Vývojáři dokázali, že druhá světová nás ve virtuální podobě může bavit.

8/10
Tiscali Games
13. 8. 2021
Hell Let Loose hrdě vyplňuje pomyslné středové pole mezi svátečními a hardcore autentickýmidruhoválečnými střílečkami. Po právu se tak řadí do síně slávy se svou pozicí pevněukotvenou. Není zdaleka bez chyb, ale má za sebou nesmírně oddaný tým, který hruneustále zvelebuje.

8/10
Sector.sk
27. 7. 2021
Čo sa týka serverov, neviete si tu vytvárať svoj server priamo v hre, ak chcete vlastný, musíte si ho prenajať. Zdá sa, že o dostatok hráčov sa minimálne teraz pri vydaní netreba obávať a dostupné sú tri stovky serverov, pričom o plné servery tiež nie je núdza.

7/10
Gaming professors
29. 6. 2021
Na Steamu za Hell Let Loose zaplatíte 29,99 €. Byť aktuální obsah tvoří asi třetinu toho, co tvůrci slíbili, cena za momentální podobu je adekvátní. Nutno opomenout, že hra je stále v předběžném přístupu a tudíž se může ještě dále rozšiřovat. Na počáteční otázku „Jaké je to být postradatelným vojákem v druhé světové válce?“ vám sice tento titul zatím neodpoví, avšak pokud je pro vás Post Scriptum moc...