Hodnoceniher.cz

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

36%

Průměr z 4 recenzí
#pc #nintendo ds #playstation 3 #wii #filmová hra #windows #ps3 #x360 #xbox #ds #akce #konzole #dea #harry potter #harry #part #řeč #death #pár #hůlka #the part #herní ztvárnění #nejnovější hra #ea bright light #electronic arts #harry potter and the deathly hallows part 2 #harry potter: deathly hallows #ea play #warner bros. interactive entertainment #xbox 360

Návody, cheaty

Recenze

2/10
Tiscali Games
25. 7. 2011
Jeden z nejhorších filmových přílepků posledních let. Na téhle lineární, bezduché a ošklivé akční střílečce je špatné snad úplně všechno. Bod nad minimum dáváme jen díky obstojné hudbě a vděku za to, že další herní Potter dlouho nevznikne.

1/5
Doupě
21. 7. 2011
Nechci zatracovat obecně hry podle filmů. Mají svůj smysl. Harry Potter and The Deathly Hallows, part 2 je ale blbá hra i na poměry této specifické kategorie. Běžného hráče urazí zastaralým konceptem, na fanouška filmu čeká ne příliš vychytané ovládání a principy. Nezachrání to ani grafika, ani bonusy a nezachránila by to ani fotka nahé Hermiony v HD. Tento kousek prostě neměl vzniknout.

4/10
Zing
15. 7. 2011
Pokud si dodnes malujete na čelo jizvu ve tvaru blesku a bez Harryho Pottera nemůžete existovat, závěrečný díl by vám nemusel až tak vadit. Všechny ostatní ale důrazně varuju. Ruce pryč! Tahle hra je snad dílo samotného satana.

6,5/10
Game Informer
12. 7. 2011
The Boy Who Lived goes out with all the flair of a botched polyjuice potion.