Hodnoceniher.cz

Halo: Spartan Assault

65%

Průměr z 7 recenzí
#xbox-one #akční #xbox 360 #pc #x360 #arkády #halo reach #terč kritiky #rok letošní #první otázka #řeč #jin #sparta #spa #arkádová střílečka #spartan #pohodlné ovládání #skřek #arcade #halo spartan assault #xbox live #action #microsoft game studios #343 industries #halo: spartan assault #markus schwerdtel #pc #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

55%
Bonusweb
3. 3. 2014
Obrazově zvládnutý přírůstek do herní rodinky Halo s přídomkem Spartan Assault není vysloveným propadákem, ale také ničím, co by vám v dobrém vyrazilo dech.

3,5/5
Doupě
18. 2. 2014
Jásat budou především fanoušci Halo série (mezi které se počítáme i my), protože těm Spartan Assault nabídne zcela nový a neotřelý pohled na univerzum, který za těch pár stovek opravdu stojí. Ostatní sice jásat nadšením nebudou, ale hra by je ty tři hodiny mohla bavit, protože tu všechno, co by v takové arkádovce mělo fungovat, funguje skvěle.

6/10
XboxWeb.cz
12. 2. 2014
Halo: Spartan Assault není veskrze špatnou hrou. Ovšem na každém kroku jde vidět nevyužitý potenciál. A je jedno jestli jde o nezáživnou kampaň nebo velice krátký kooperativní režim. Ať se v 343 Intustries snažili sebevíc během hraní máte neustále pocit, že Vám něco chybí. Asi bychom měli být rádi, že mikrotransakce nemají na hru výrazný vliv ovšem z jejich přítomnosti nemám dobrý pocit, hlavně když...

2/5
Hrej.cz
10. 2. 2014
Skvěle vypadající, ale prázdná a po vašich penězích bažící arkádová střílečka, která má své zábavné momenty, ale většinu času se spoléhá výhradně na sílu své licence.

3,5/5
Doupě
7. 2. 2014
Odpověď na otázku z úvodu zní: ano i ne. Jásat budou především fanoušci Halo série (mezi které se počítáme i my), protože těm Spartan Assault nabídne zcela nový a neotřelý pohled na univerzum, který za těch pár stovek opravdu stojí. Ostatní sice jásat nadšením nebudou, ale hra by je ty tři hodiny mohla bavit, protože tu všechno, co by v takové arkádovce mělo fungovat, funguje skvěle.

8,3/10
Game Informer
7. 8. 2013
Spartan Assault borrows Halo Wars’ overhead perspective, but the action stays true to the first-person shooter.

78%
GameStar.de
30. 7. 2013
Gelungener Halo-Ableger mit allen wichtigen Spielementen der Serie.