Hodnoceniher.cz

Halo 2

82%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #xbox #akce #hra vycházející #konec #nová výzva #the pillar #dospělý příběh #řeč #desetiminutové video #absolutní vrchol #stabilní framerate #konzole #rovnost #herní medium #neznámý vývojář #stylová atmosféra #grafická podoba #slibný projekt #silná atmosféra #offline multiplayer #action #ego-shooter #microsoft game studios #bungie studios #halo 2 #fabian siegismund #pc

Návody, cheaty

Recenze

4,5/5
Doupě
25. 6. 2007
Tajemný prstenec Halo se na orbitě neznámé planety zaleskl již před třemi lety a všichni vlastníci Xboxu z něj byli na větvi. Dokázal vesmírný příběh hráče vysadit do koruny stromu i ve své PC verzi, nebo pod ním větev naopak podřezal předlouhým vývojem konverze?

79%
Bonusweb
13. 6. 2007
Master Chief se vrátil. Silnější, rychlejší a víc cool než kdy předtím. A s jediným úkolem - natrhnout zadek emzákům v pokračování sci-fi hitu Halo.

69%
GameStar.de
1. 6. 2007
Gnadenlos veralteter Konsolen-Shooter.

4,5/5
Doupě
6. 12. 2004
Hype a překvapivé výsledky průzkumů trhu slibovaly hodně, nicméně skutečná prodejní čísla předčila i ty nejdivočejší představy tvůrců a odhady analytiků. Proč je Halo 2, pokračování legendární konzolové FPS akce, nejprodávanější hrou letošní předvánoční sezóny? Jak lze změnit akční příběh v epickou ságu? Jaký je recept na herní zážitek roku? Odpovědi hledejte v naší recenzi.