Hodnoceniher.cz

Half-Life 2: Episode One

87%

Průměr z 6 recenzí
#pc #android #macos #linux #xbox 360 #windows #ps3 #x360 #akce #half-life #half life 2 #divoký boj #alyx vanc #subjektivní pocit #xbox one s #cit #city #palebná podpora #návrat #plný zombík #řeč #místní odboj #life is strange #xbox one x #the city

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Doupě
15. 6. 2006
Nejočekávanější FPS událost letošní sezóny se konečně dostavila na naše monitory. Nemluvím o ničem jiném, než datadisku k slovutnému Half-Life 2. Tvůrci se rozhodli vydat po zatím ne zcela prošlapané cestičce epizodního hraní, takže otázka je nasnadě. Povedlo se zachovat strhující hratelnost velkého bratříčka i v tomto formátu?

85%
Bonusweb
14. 6. 2006
Datadisk na jednu z nejlepších akčních her všech dob se po dlouhých odkladech dostal konečně na naše monitory a o tom, jak dopadl, bude tato recenze. Dali do tohoto projektu tvůrci všechno nebo nás čeká další průměrný addon?

92%
Czechgamer.com
9. 6. 2006
Pro příznivce série je Episode One totální nutností, protože poodkrývá další kus příběhu. Pro ostatní jedna z nejlepších FPS her na trhu

GamePark
7. 6. 2006
Gordon Freeman. Slavná to herní celebrita. O zařazení do této skupiny se zasloužil již před dlouhou dobou prvním dílem Half-Life. Předpokládám však, že bohatou historii tohoto chlapíka zná každé malé (hráčské) dítě, proto je zbytečné ji dále rozmazávat. Pojďme se tedy raději podívat, jakou funkci zastává právě v Episode One.

5/5
Hrej.cz
5. 6. 2006
Episode One je vysoce povedený kousek, který chytne a napustí. Příběh se začíná prohlubovat, objevují se nové teorie. Hratelností ještě přesahuje kvalitu druhého dílu a audizovizuální zpracování je perfektní.

8/10
Tiscali Games
4. 6. 2006
Vydařená akce v Half-Life kvalitě, jejímž jediným škraloupem je kraťoučká délka snižující procentuální ohodnocení. Pro fanoušky série povinnost, už kvůli příběhu.