Hodnoceniher.cz

Grim Dawn

84%

Průměr z 6 recenzí
#pc #rpg #akční #diablovka #windows #crate entertainment #grim dawn #rollenspiel #action-rollenspiel #pc

Recenze

9/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Pod jednym względem Grim Dawn przebija za to każdy z trzech wymienionych wyżej tytułów. Gra nie wymaga stałego połączenia z internetem, co dla niektórych osób może być dużą zaletą lub wręcz przeciwnie - sporą wadą. Oznacza to, iż w potyczkach muliplayer dosyć szybka mogą się pojawić różnego rodzaju oszustwa, jako że nasze postacie są przechowywane na naszym dysku, a nie na serwerze gry. To jednak...

8/10
Tiscali Games
8. 4. 2016
V jádru vynikající rubačka, které tak trochu nesedí její vnější kabátek. Přesto je to hra, kterou by žádný příznivec Diabla nebo Titan Questu neměl minout.

90%
Bonusweb
16. 3. 2016
Zjednodušení mechanismů, zpřístupnění širšímu publiku. Také vás tato oznámení spíše naštvou, než potěší? Připadáte si, že si z vás Blizzard vystřelil s Diablem 3? Milujete tabulky všeho druhu, přemýšlení a vývoj postavy, který opravdu ovlivňujete? Potom vás bude Grim Dawn hodně bavit.

8/10
Zing
7. 3. 2016
Grim Dawn je nezávislá diablovka, která má na rozdíl od konkurence co nabídnout. Hledáte-li vyladěnou izometrickou výzvu s temnou atmosférou a neotřelým příběhem, rozhodně se na tento osobitý projekt podívejte. Možná je to titul právě pro vás.

86%
GameStar.de
1. 3. 2016
Enorm motivierendes Schlachtfest in einer schaurig-schön gestalteten Welt mit denkwürdigen Locations und fordernden Bosskämpfen.

80%
GamePark
26. 2. 2016
Právě v těchto dnech vychází po dlouhém šestiletém vývoji nové akční RPG “ze staré školy” Grim Dawn. Dlouholetý vývoj je způsobem především malým počtem členů studia Crate Entertainment a snaha hru vydat až skutečně kompletní. Ačkoliv tým je počtem osob malý, přesto má velké zkušenosti, protože za sebou nechává například úspěšný klon Diabla II Titan Quest. A právě Grim Dawn má být do jisté míry náhrada...