Hodnoceniher.cz

Graveyard Keeper

70%

Průměr z 5 recenzí
#pc #playstation 4 #xbox-one #ios #android #macos #linux #nintendo switch #rpg #simulator #crafting #graveyard keeper #hrobar #lazy bear #tiny build #xbox #rollenspiel #tinybuild #tinybuild #graveyard keeper #christian schwarz #pc

Recenze

76%
GameStar.de
26. 9. 2021
Die drei DLCs erweitern das Hauptspiel auf gewohnt hohem Niveau. Die neuen Geschichten machen Spaß, die Figuren sind toll geschrieben, aber man braucht noch immer sehr viel Geduld.

60%
Czechgamer.com
24. 2. 2020
Zbytočne komplikované ale cez to všetko atmosférou jedinečné pixelart dielko

3/5
Hrej.cz
24. 9. 2018
Simulátoru hrobaře ve stylu temnějšího a morbidnějšího Stardew Valley nechybí hloubka, krásně vypadá a z počátku i dobře baví. Hranice mezi relaxační zábavou a grindem časem začne být tak často překračována, až to stereotyp s nudou vyhrají na plné čáře.

72%
GameStar.de
5. 9. 2018
Trotz sehr atmosphärischer Welt und spaßiger Grundidee extrem grindlastig und taugt vor allem für Spieler mit viel Geduld.

8/10
XboxWeb.cz
16. 8. 2018
Překvapivě zábavný, ale především funkční slepenec několika žánrů. Když nebudete hru brát příliš vážně, jako že ona sama si zebe utahuje docela často, strávíte desítky hodin v divném středověku, kde v závěru všechny ovládne vousáč s lopatou a monopolem na všechny práce tehdejší doby. Téměř absolutní zaměření na management, crafting a budování titulu prospívá, třebaže u některých úkonů nemáte pocit...