Hodnoceniher.cz

Grand Theft Auto 4: The Lost And Damned (XBLA)

86%

Průměr z 7 recenzí
#xbox 360 #third person akce

Recenze

8/10
Hrej.cz
12. 3. 2009
Další sarkastická, ale zároveň mrazivě reálná sonda do temného podsvětí velkoměsta vás opět ujistí... O čem? Mimo jiné i o tom, že Microsoft moc dobře věděl, proč vypláznul miliardu korun za exkluzivní přídavek pro GTA IV. On za to prostě stojí.

88%
GameStar.cz
5. 3. 2009
Rockstar vytvořil vynikající přídavek ke stejně vynikající hře a zaručeně vás vtáhne a budete jej chtít dokončit během jednoho odpoledne. Scénář, projekt, výtvarné zpracování, to vše si zaslouží známku nejvyšší, snad jen ten multiplayer trochu zamrzí.

9/10
Sector.sk
26. 2. 2009
Navonok obyčajný datadisk ma uzemnil svojou prepracovanosťou a hĺbkou a práve vďaka Lost and Damned som si uvedomil, že Liberty Ciry také, aké ho máme možnosť vidieť v next gen podobe, môže bez problémov prinášať nové a nové príbehy jej obyvateľov bez toho, aby sa stalo fádnym či ošúchaným.

8/10
Doupě
24. 2. 2009
Díky výborné atmosféře člověk odpustí Rockstarům i takové drobnosti, že neopravili původní chybky, jako zcela dementní a sebevražedné chování řidičů na dálnicích.

9/10
Tiscali Games
23. 2. 2009
Ve spojení příběhu s obří porcí novinek a čerstvého obsahu je tento přídavek hozenou rukavicí ostatním. Svojí rozmanitou náplní i dlouhou trvanlivostí připomíná než datadisk spíše celou hru, vedle které se může stydět i lecjaký titul za plnou cenu.

Ostatní
23. 2. 2009
Pokud překousnete v The Lost and Damned přehnané násilí, jedná se o pořádný nářez zábavností daleko převyšující původní Grand Theft Auto 4, je to prostě jízda od začátku do konce.

90%
XboxWeb.cz
20. 2. 2009
GTA IV: The Lost and Damned DLC je víceméně jasnou koupí pro ty, které bavilo původní GTA IV, a ostatní by si možná měli první zahrát původní hru, ale pokud vás zase lákají motorky, tak musíte koupi zhodnotit sami.