Hodnoceniher.cz

Grand Slam Tennis 2 (PS3)

61%

Průměr z 5 recenzí
#ps3 #sport

Recenze

5/10
Eurogamer.cz
22. 3. 2012
Těžkopádné ovládání, které sice má potenciál, ale ani po mnoha hodinách mi nepřešlo do krve, trapná kariéra, kdy v prvním roce dosáhnete většiny úspěchů, po kterých může tenista prahnout, podivná podpora Move a šílený komentář jsou negativa, která několik světlých momentů v podobě výletů do minulosti, skvělé online části nebo poměrně zábavných výměn na nejvyšší obtížnost nedokáží zachránit. Druhý díl...

4/10
Doupě
5. 3. 2012
Dneska si ukážeme, jak udělat vobyčejnou tenisovou hru. Nebojte, nebude to nic složitýho. Jen nějakej ten Playstation a Xbox. Dost řečí, pustíme se do toho.

7/10
Zing
5. 3. 2012
Úderný, akční, zábavný a atmosférický tenis, který trefil zlatou střední cestu mezi bezmyšlenkovitým bušením do míčku a strategickým cupitáním po kurtu. Pokud dokážete přivřít oči a nebudete od něj čekat příliš, odmění se vám skvělou sportovní zábavou, která díky propracovanému multiplayeru něco vydrží.

7,5/10
Sector.sk
2. 3. 2012
Drobné problémy bokom, Grand Slam Tennis 2 sa výborne hrá a od čias Top Spin 4 tu nebol iný šport na Move, ktorý by ma donútil zmeniť športový disk v mechanike. Po jedenástich mesiacoch teda celkom padne vhod iná hra – dynamickejšia, graficky i zvukovo parádna, akurát s menšou kampaňou. Historické zápasy a solídny raster však zabezpečí desiatky hodín kvalitného tenisu.

7/10
Hrej.cz
14. 2. 2012
Veskrze příjemný mix arkády a simulace určený pro co nejširší publikum. První námluvy mezi sportovním kolosem EA Sports a bílým sportem si v indexu odnesly velmi dobrou, několik zajímavých nápadů však na pokoření dominance zkušených soupeřů nestačí.